Silestone kvartsitasot | Granitop OY

Silestone® kvartsitasot

graniitti  marmori  Technistone® kvartsitasot  Caesarstone® kvartsitasot

silestone granitop

Silestone® on maailman johtava kvartsipintojen valmistaja, jotka on suunniteltu korkealaatuisiin keittiöihin ja kylpyhuoneisiin, mukaan lukien työtasot ja altaat ja edistynyt bakteriostaattinen teknologia.

Silestonen pinta on ei-huokoinen. Se kestää erittäin hyvin kahvi, viini, sitruunamehu, oliiviöljy, viinietikka ja meikki tahroja. Myös monia muita jokapäiväisiä tuotteita. Kvartsi on yksi maailman kovimmista mineraaleista, joka tekee tuotteistamme erittäin kestävän. Tämän ansiosta tuotteillamme on erittäin korkea naarmun sietokyky.

Silestone on ainoa brändi, joka sisältää ainutlaatuisen Cosentinon kehittämän bakteriostaattisen kaavan, joka perustuu uusimman sukupolven hopeaionien käyttämistä bakteerien leviämisen ehkäisemiseksi. Tämän koostumuksen avulla With Silestonen keittiö- ja kylpyhuonepinnat tarjoavat suojauksen lisäarvon.

Silestone on saatavana yli kuudellakymmenellä eri värillä ja tämä varmistaa että meillä on väri eri pintarakenteissa ja kuvioissa sinun keittiöösi tai kylpyhuoneeseesi.

Silestone on sijoitus tulevaisuutta varten. Silestone säilyy ikuisesti.

graniitti  marmori  Technistone® kvartsitasot  Caesarstone® kvartsitasot