Kivitasot keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Kivitasomme tuovat keittiöösi tai kylpyhuoneeseesi valoisuutta ja arvokkuutta. Autamme sinua löytämään täsmälleen tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan Granitop-tuotteen. Kaikki työtasomme valmistetaan yksittäistilauksina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteemme. Uusi työtasosi asennetaan noin kahdessa viikossa mittojen ottamisesta!

Tutustu materiaaleihin!

Olemme erittäin tyytyväisiä Granitopin palveluun! Aikataulutus, asiakasystävällisyys ja tuotteen laatu ovat mielestäni ykkösluokkaa. Suosittelen ehdottomasti Granitopia kaikille, jotka haluavat keittiöönsä upean mutta kohtuuhintaisen tason.

Juha 12.04.2018

Asiakkaiden mielipiteitä

Blogi

Työtason huolto ja puhdistus

Kiviset työtasot ovat sekä kauniita että kestäviä eivätkä vaadi erityisen paljon hoitoa. Jos haluat olla varma, että silkkisen matta tai peilikirkkaaksi kiillotettu pinta säilyy uudenveroisena vuosikausia, on kuitenkin muistettava joitain sääntöjä.

Lue lisää

Crystal Calacatta kvartsi

Aivan äskettäin, kevätkesällä 2018 markkinoille tulleet uudet materiaalit saivat hyvän vastaanoton sekä asiakkaiden että sisustussuunnittelijoiden tahoilta. Nyt kasvaneiden materiaalivalikoimien ilo on ehtinyt monien asiakkaiden keittiöihin ja kylpyhuoneisiin!…

Lue lisää

Tutustu meidän laajaan keittiötasovalikoimaan ja löydä oma suosikkisi! Tarvittaessa saat apua ja neuvoja meidän asiantuntijoilta.

Aloita tästä!