Kivitasot keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Kivitasomme tuovat keittiöösi tai kylpyhuoneeseesi valoisuutta ja arvokkuutta. Autamme sinua löytämään täsmälleen tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan Granitop-tuotteen. Kaikki työtasomme valmistetaan yksittäistilauksina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteemme. Uusi työtasosi asennetaan noin kahdessa viikossa mittojen ottamisesta!

Tutustu materiaaleihin!

Olemme erittäin tyytyväisiä Granitopin palveluun! Aikataulutus, asiakasystävällisyys ja tuotteen laatu ovat mielestäni ykkösluokkaa. Suosittelen ehdottomasti Granitopia kaikille, jotka haluavat keittiöönsä upean mutta kohtuuhintaisen tason.

Juha 12.04.2018

Asiakkaiden mielipiteitä

Blogi

Laadukas kylpyhuone moniksi vuosiksi

Vaikka asuintiloissa rakastetaan vaihtelua ja usein vaihdetaan seinien väriä, tapetteja ja muita sisustuselementtejä ja huonekaluja, niin kylpyhuone on tila, jonka remonttia kukaan ei odota innolla. Syy on yksinkertainen – kylpyhuoneremontti on yleensä kallis, hankala ja erittäin pölyinen työ, joka häiritsee asukkaiden elämää. Siksi on tärkeää tehdä kylpyhuoneen remontti laadukkailla materiaaleilla, joita ei tarvitse vaihtaa kovin nopeasti. Myöskään nopeasti vaihtuvien trendien seuraaminen ei ole hyvä kylpyhuoneen kohdalla – kannattaa sen sijaan valita ajaton klassikko, jonka arvo pysy ja johon ei kyllästy….

Lue lisää

Kaunis marmoritakka on kodin sydän

Usein sanotaan, että keittiö on kodin sydän. Ne, joilla on kotona takka, uskaltavat väittää vastaan – kodin sydän on takka. Ei ole mitään parempaa kuin kylmänä talvena tai jopa hämäränä kesäiltana kokoontua perheen kanssa takan ympärille nauttimaan sen lämmöstä ja tulen rätinästä. Tuli on aikojen alusta lähtien ollut juuri se paikka, jonka ympärille on iltaisin kokoonnuttu läheisten kanssa lämmittelemään ja kertomaan tarinoita….

Lue lisää

Tutustu meidän laajaan keittiötasovalikoimaan ja löydä oma suosikkisi! Tarvittaessa saat apua ja neuvoja meidän asiantuntijoilta.

Aloita tästä!