Kivitasot keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Kivitasomme tuovat keittiöösi tai kylpyhuoneeseesi valoisuutta ja arvokkuutta. Autamme sinua löytämään täsmälleen tarpeitasi ja toiveitasi vastaavan Granitop-tuotteen. Kaikki työtasomme valmistetaan yksittäistilauksina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteemme. Uusi työtasosi asennetaan noin kahdessa viikossa mittojen ottamisesta!

Tutustu materiaaleihin!

Sanat ei riitä kertomaan… Mainio työ!

Maija 09.06.2020

Asiakkaiden mielipiteitä

Blogi

Black Galaxy Star, Star Gate ja Nero Assoluto

Syvämustan graniitin kolme kirkkainta edustajaa

Tummia, mustia, mustanruskeita ja -harmaita graniittilajeja on monta, tunnetuimpia ja suosituimpia näistä ovat kuitenkin Black Galaxy Star, Star Gate ja Nero Assoluto. Ehkä niitä ei pitäisi verrata ja tietenkin jokainen mielipide ja vertailu on hyvin subjektiivista, mutta katsotaanpa mitä on samanlaista ja erilaista näissä kiveissä….

Lue lisää

Laadukas kylpyhuone moniksi vuosiksi

Vaikka asuintiloissa rakastetaan vaihtelua ja usein vaihdetaan seinien väriä, tapetteja ja muita sisustuselementtejä ja huonekaluja, niin kylpyhuone on tila, jonka remonttia kukaan ei odota innolla. Syy on yksinkertainen – kylpyhuoneremontti on yleensä kallis, hankala ja erittäin pölyinen työ, joka häiritsee asukkaiden elämää. Siksi on tärkeää tehdä kylpyhuoneen remontti laadukkailla materiaaleilla, joita ei tarvitse vaihtaa kovin nopeasti. Myöskään nopeasti vaihtuvien trendien seuraaminen ei ole hyvä kylpyhuoneen kohdalla – kannattaa sen sijaan valita ajaton klassikko, jonka arvo pysy ja johon ei kyllästy….

Lue lisää

Tutustu laajaan keittiötasovalikoimaan ja löydä oma suosikkisi! Tarvittaessa saat apua ja neuvoja meidän asiantuntijoilta.

Aloita tästä!