Keittiöaltaat - Blanco | Granitop OYGranitop

Keittiöaltaat

Keittiöaltaat

Granitop tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita Blancon keittiöaltaita. Erilaisista päältä ja alta kiinnitettävistä altaista jokainen löytää jotain sopivaa ja edullisten hintojen lisäksi on meiltä altaan tilaaminen myös huoletonta – kaikki samasta paikasta! Valitse itsellesi tyylikkäästi suunniteltu ruostumaton keittiöallas tai graniittitasoon mainiosti sopiva kivenkaltainen Silgranit-allas. Kun kuitenkin löydät itsellesi ideaalin altaan muualta, sekään ei ole meille ongelma!

Altaiden asennustavat

Keittiöallas on mahdollista asentaa työtasolle neljällä eri tavalla:

Upotettu allas

pealt_v

Helpoin ja tavallisin altaan asennustapa, jota käytetään pääasiallisesti laminoitujen ja puutasojen kohdalla. Etuina ovat edulliset hinnat ja helppo vaihdettavuus, miinuksena hillitympi esteettinen arvo ja epäkäytännöllisyys.

Huullettava allas

syvis_v

Tässä asennustavassa huulletaan allas sen verran kiveen, että allas jää työtason kanssa samalle korkeudelle. Tyylikäs ratkaisu, mutta pitää ottaa huomioon, että vuosien varrella vaatii enemmän hoitoa ja tällaiseen asennustapaan tarkoitettujen altaiden täytyy olla erittäin laadukkaita ja ne ovat tämän takia usein hieman kalliimpia.

Alta kiinnitettävä allas

alt_v

Allas liimataan työtason alle näin, että koko kiven poikkileikkaus näkyy allasavauksessa. Sopii mainiosti kivitasoon ja on huoltoa kaipaamaton. Mahdollistaa myös altaaseen johtavien vesiurien käytön.

Alta huullettava allas

alt-syvis_v

Allas liimataan työtasoon samoin altapäin, mutta se on puoleksi kiviin huullettu, jättäen kiven poikki- leikkauksesta altaan avauksessa näkyviin vain puolet. Tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu kivitasolle. Mahdollistaa myös altaaseen johtavien vesiurien käytön.

 

 

Lisäksi löydät valikoimastamme laajan valikoiman tyylikkäitä keittiöhanoja tunnetun saksalaisen Blancon valmistamina. „Lue lisää.“