Granitopin keittiötasot – 10 vuotta!

Granitopin keittiötasot – 10 vuotta!

Granitop täyttää 10 vuotta 2021. Olemme olleet mukana mielenkiintoisissa projekteissa ja toimittaneet kivitasoja ja kivisiä ikkunalautoja, sohvapöytiä, hyllyjä, portaita, takkoja jne. yhteensä tuhansiin koteihin sekä liiketiloihin.

Marmori, graniitti, kvartsi ja liuskekivi ovat kestäviä materiaaleja, joita ei tarvitse juuri vaihtaa, joten asiakkaamme tilaavat tuotteitamme yhä uudelleen. Kaupunkiasunnon kestäviksi todettujen kauniiden keittiötasojen innoittamana samasta materiaalista ikkunalaudat tai kivitasot päätetään asennuttaa usein myös kylpyhuoneeseen tai kakkoskotiin. Kauniita kivitasoja voi tietysti suositella myös sukulaisille sekä ystäville…

Crystal Polar White

Kiitos luottamuksesta, suosituksista ja palautteesta – niiden ansiosta voimme kehittää tuotteistamme entistäkin parempia!

Juhlavuotta juhlistetaan koko vuoden ajan erilaisin tarjouksin, alennuksin sekä lahjoin, ja parin viikon välein sivustolla julkaistaan tarjous, alennus tai muu yllätys. Hintakehitys on vielä arvoitus, mutta varmaa on se, että iloisia yllätyksiä on luvassa koko vuodelle!

Granitopin juhlavuosikisa

Vastaa helppoon kysymykseen ja voita! Kaikki oikein vastanneet saavat hintalaskuriin lisättävän alennuskoodin, ja kaikki kampanjaan osallistuneet ovat mukana lisäpalkintojen arvonnassa!
  • Montako pyöreää allasta löytyy tällä hetkellä Granitopin valikoimasta?
  • Kumpi kestää korkeita lämpötiloja paremmin: kvartsi vai graniitti?