Hyviä uutisia sinun keittiöösi! - GranitopGranitop

Hyviä uutisia sinun keittiöösi!

Kodin ja keittiön remontti saattaa olla aikaa vievää ja haasteellista, mutta tarjota samalla myös iloa onnistuneesta lopputuloksesta.

Kalusteiden ja työtason materiaalin valitseminen on monimutkainen tehtävä, hinnalta ja laadulta sopivien laitteiden löytäminen ei onnistukaan hetkessä ja prosessiin liittyvät hankaluudet saavat jo melkein luovuttamaan…

Olemme pyrkineet tekemään työtasojen valinnan ja tilaamisen Granitopin asiakkaille mahdollisimman helpoksi.

 

Crystal Calacatta Amnis

 

Crystal Calacatta Silva

Materiaalivalikoima laajenee jatkuvasti

Meidän varastossa on aina riittävä määrä laadukkaita kivilaattoja, joten voimme aina tarjota nopean ja sujuvan asiakaspalvelun. Luottamalla Granitopin asiantuntijoihin voit olla varma, että räätälöidyn, kauniin työtason tilaaminen voi olla silkkaa iloa. Tilauksen tekemisestä valmiin työtason asentamiseen kuluu normaalisti vähemmän kuin kaksi viikkoa!

Jatkuvasti suositun marmorin ja graniitin lisäksi on laajenemassa myös tekokiven valikoima. Nyt ovat saatavissa kaksi aivan uutta Technistonen kvartsikiveä – luonnonmukaisen ja kuuluisan Calacattan marmorin mukaan suunniteltu, aaltoilevalla jokikuviolla koristettu Crystal Calacatta Amnis ja syvälle juurtuneen puun kestävyyttä symboloiva Crystal Calacatta Silva.
Katso työtasojen materiaalivalikoima, tutki pesualtaita ja keittiölaitteita, syötä laskimeen mitat tai lähetä viesti meidän asiantuntijoille – unelmiesi koti on vain muutaman klikkauksen päässä!

Crystal Calacatta Amnis kvartsitaso
Crystal Calacatta Silva kivitaso