Graniittitasot - Kivitasot keittiöön ja kylpyhuoneeseen | Granitop OYGranitop

Graniittitasot

marmori  Technistone® kvartsitasot  Silestone® kvartsitasot

Graniitti on miljoonia vuosia sitten muodostunut luonnollinen kivi, joka pistää silmään ennnen kaikkea kauneudellaan, mutta myös kovuudellaan ja kestävyydellään. Graniittitasot kestävät kulumista sekä korkeampiakin lämpötiloja. Jokainen työtaso graniitista on uniikki, koska toista täysin samankuvioista kopiota ei pysty valmistamaan. Kuviot voivat riippuen kivilajista olla melko samankaltaisia, mutta myös hyvin muuttuvia. Valitse graniittitaso, kun arvostat ainutlaatuisuutta ja pysyvää kauneutta!

  
 • 226 EUR / m²

  Antique Brown

  Antique Brown

  Hinta: 226 EUR / m²


  Laske Kysy lisätietoa!

  Kysy lisätietoa!


 • 
 • 98 EUR / m²

  Bianco Sardo

  Bianco Sardo

  Hinta: 98 EUR / m²


  Laske Kysy lisätietoa!

  Kysy lisätietoa!


 • 
 • 254 EUR / m²

  Black Galaxy Star

  Black Galaxy Star on intialainen graniitti, jolla on voimakas musta tausta ja kupariset pilkut.

  Black Galaxy Star

  Klassinen Black Galaxy Star on suosittu ensiluokkainen graniitti syvämustalla taustalla, jossa loistavat kupariset-pronssiset kiteet. Tämä ylellisesti kiiltävä kivi tuo Linnunradan kotiisi ja näyttää erittäin vaikuttavalta kohdevalaisimien alla, kun ulkona on jo pimeä. Se on hyvin kestävä kova graniitti, jolla on verraten tasainen kuvio ja tausta.

  Black Galaxy Starin kaivokset sijaitsevat erään kylän läheisyydessä Andra Pradeshin alueella Intiassa ja alkavat ehtyä. Vaikka kiven laatu on edelleen hyvä, kiteiden sijainti ei ole enää aina täysin tasaista, mikä tarkoittaa, ettemme voi taata varmaa kuviota.

  Kiillotettu graniitti kuparisine pilkkuineen tekee Black Galaxy Star graniittitasosta katseenvangitsevan kumppanin nykyaikaisille kultaisille/hopeisille keittiötarvikkeille.

  Vedenimukykyisyydenkerroin: 0,02%
  Lämpölaajenevuus: 0,0065 mm/m°C
  Kaal: 2330 kg / m3
  Hinta: 254 EUR / m²


  Laske Kysy lisätietoa!

  Kysy lisätietoa!


 • 
 • 180 EUR / m²

  Blue In The Night

  Blue In The Night

  Hinta: 180 EUR / m²


  Laske Kysy lisätietoa!

  Kysy lisätietoa!


 • 
 • 238 EUR / m²

  Blue Pearl

  Blue Pearl on hohtava sinisen-harmaankirjava kivi Norjasta.

  Blue Pearl

  Norjasta peräisin olevasta Blue Pearl -graniitista saa todella kauniita työtasoja, joiden yleisvaikutelma on sinertävänharmaa, josta löytyy mustia läikkiä. Läikkien määrä antaa kivelle vastaavasti joko vaaleamman tai tummemman ilmeen.

  Blue Pearl -työtasoissa on isoja sormenkynnenmittaisia pilkkuja, joiden helmiäisyydessä heijastuvat kaikki muut värit. Harmahtavat sävyt Blue Pearl -graniitissa tekevät tämänmateriaaliset työtasot loistavan sopiviksi ruostumattomasta teräksestä tehtyyn keittiötekniikkkaan, -altaisiin ja -hanohin.

  Vedenimukykyisyydenkerroin: 0,1 %
  Kaal: 2730 kg / m3
  Hinta: 238 EUR / m²


  Laske Kysy lisätietoa!

  Kysy lisätietoa!


 • 
 • 202 EUR / m²

  Bohus Grey

  Bohus Grey on harmaa graniitti Ruotsista.

  Bohus Grey

  Väri: harmaa
  Alkuperämaa: Ruotsi
  Vedenimukykyisyydenkerroin: 0,2 %
  Lämpölaajenevuus: 0 mm / m°C
  Kaal: 2660 kg / m3
  Hinta: 202 EUR / m² • 
 • 238 EUR / m²

  Emerald Pearl

  Sini-vihreäsävyinen tumma graniitti, joka on peräisin Norjasta.

  Emerald Pearl

  Emerald Pearl, tunnettu myös kuin Labrador Scuro, on Norjasta peräisin oleva läikehtivä tummanvihreä graniitti, jolta heijastuva valo on aina muuttuva, luoden huomattavan värileikin. Kaunis tummanvihreänmusta kivi, jossa olevat sormenkynnensuuruiset läikät ovat vihreänkultaisesta riikinkukkosiniseen. Eksoottiset opaaliset kiteet toimivat mainiosti runsaan ja ylellisen suunnittelun kanssa, tehden Emerald Pearlista sopivan materiaalin sekä keittiöön, kylpyhuoneeseen että makuuhuoneeseen. Läikkien suuruuden takia tästä kivestä eivät näy myöskään sormenjäljet ja muut tahrat.

  Emerald Pearl -graniitin elävyys tuo loistoa joka huoneeseen ja muuttaa tavallisimmatkin kaapinovet osaksi silmiinpistävää yhdistelmää.

  Vedenimukykyisyydenkerroin: 0,18 %
  Kaal: 2740 kg / m3
  Hinta: 238 EUR / m²


  Laske Kysy lisätietoa!

  Kysy lisätietoa!


 • 
 • 178 EUR / m²

  Giallo Veneziano

  Giallo Veneziano on brasialainen graniitti, jolla on keltaisenbeige tausta ja tummat pilkut.

  Giallo Veneziano

  Giallo Veneziano on keskirakeinen brasilialainen graniitti, voimakkaan okran ja beigen värinen, jota luonnehtivat pienet tummanharmaat-mustat pilkut. Suosituin keltaisensävyinen graniitti ennen kvartsikivien aikaa. Verraten kvartsin yhtäläisyyteen ovat Giallo Venezianosta tehdyt työtasot paljon pirteämpiä ja luovat lämpimämmän tunteen.

  Vedenimukykyisyydenkerroin: 0,19%
  Lämpölaajenevuus: 0,0076 mm/m°C
  Kaal: 2574 kg/m3
  Hinta: 178 EUR / m²


  Laske Kysy lisätietoa!

  Kysy lisätietoa!


 • 
 • 300 EUR / m²

  Labrador Antique

  Labrador Antique

  Hinta: 300 EUR / m²


  Laske Kysy lisätietoa!

  Kysy lisätietoa!


 • 
 • 174 EUR / m²

  Nero Africa

  Nero Africa on harmaan-mustankirjava graniitti Etelä-Afrikasta.

  Nero Africa

  Nero Africa on hienorakeinen graniitti Etelä-Afrikasta. Kuviossa ovat tiiviisti sekoittuneet valkoinen, harmaa ja musta väri. Sopii keittiön työtasoksi ihmisille, jotka haluavat tummaa kiveä, mutta toivovat pirteämpää kuviota kuin täysin mustassa kivessä. Tätä graniittia luonnehtii kovuus ja vähäinen huokoisuus, työtason yksityiskohtien leikkausviivat ja likaiset kohdat pistävät vähemmän silmään.

  Vedenimukykyisyydenkerroin: 0,1%
  Kaal: 2970 kg / m3
  Hinta: 174 EUR / m²


  Laske Kysy lisätietoa!

  Kysy lisätietoa!


 • 
 • 238 EUR / m²

  Nero Assoluto

  Klassinen musta graniitti Zimbabwesta.

  Nero Assoluto

  Nero Assoluto on Zimbabwesta peräisin oleva melkein täysin musta graniitti, jonka ajaton ulkonäkö on samaan aikaan perinteinen ja moderni. Hyvin tiivis ja kova kivi, joka on vertailussa moniin muihin graniitteihin paljon vähemmän huokoinen.

  Nero Assoluto -työtasot ovat tasaisenväriset ja -kuvioiset, jotka toimivat erittäin hyvin nykyaikaisten ratkaisujen kanssa, joiden kohdalla ovat oleellisia sileät viivat ja minimalismi. Nero Assoluto on yksi suosituimmista graniittityypeistämme.

  Käyttämällä minkä tahansa värisiä kaapinovia voi luoda huomattavia kontrasteja, erityisen hyvin toimii se valkoisen, punaisen ja kermaisten sävyjen osalta. Käyttämällä työtason mustalle vastapainona ruostumattomasta teräksestä valmistettuja keittiökoneita ja -tarvikkeita, saavutat todella lyövän esimerkkikodin tunteen. Ei tarvitse olla huolissasi värien sovittamisesta – musta Nero Assoluto -graniitti sopii kaikkialle ja kaiken kanssa.

  Vedenimukykyisyydenkerroin: 0,01%
  Kaal: 2989 kg/m3
  Hinta: 238 EUR / m²


  Laske Kysy lisätietoa!

  Kysy lisätietoa!


 • 
 • 178 EUR / m²

  Star Gate

  Etelä-Afrikasta peräisin oleva musta tai mustaharmaa graniitti, jossa on hopeisia kristalleja.

  Star Gate

  Hinta: 178 EUR / m²


  Laske Kysy lisätietoa!

  Kysy lisätietoa!


 • 
 • 190 EUR / m²

  Steel Grey

  Steel Grey on harmaan-mustankirjava intialainen graniitti.

  Steel Grey

  Steel Grey on keskivaalea (ei liian vaalea eikä liian tumma) intialainen graniitti, joka on ideaalinen, jos haet vastakohtaa valkoisille-kermaisille tai vaaleasta puusta tehdyille kaapeille, mutta et halua mustaa kiveä.

  Kiteiden ja kiillekiven palasten muuttuva määrä Steel Grey:ssä antaa sille todellisen pirteyden ja syvyyden. Erilaisten harmaan vivahteiden neutraalisuus täydentää melkein jokaista väriyhdistelmää, antaen Sinulle mahdollisuuden helposti muuttaa keittiön ulkonäköä vaihtamalla vain muutaman värikkäämmän yksityiskohdan.

  Käytännöllisenväriset Steel Grey -kivitasot eivät näytä sormenjälkiä eivätkä likaantuneita paikkoja niin paljon kuin musta graniitti ja samalla ovat osienkin väliset liittymäpaikat vähemmän silmiinpistäviä kuin juovikkaammankuvioisten graniittien kohdalla.

  Hinta: 190 EUR / m²


  Laske Kysy lisätietoa!

  Kysy lisätietoa!


 • 
 • 224 EUR / m²

  Verde Savana

  Verde Savana

  Hinta: 224 EUR / m²


  Laske Kysy lisätietoa!

  Kysy lisätietoa!


 • 
 • 164 EUR / m²

  Viscount White

  Viscount White

  Hinta: 164 EUR / m²


  Laske Kysy lisätietoa!

  Kysy lisätietoa!


Tilattavana

  
 • Balmoral Red

  Balmoral Red on punaisen-mustankirjava graniitti Suomesta.

  Balmoral Red

  Balmoral Red on keskirakeinen ja yhtäläisellä kuviolla punamusta graniitti Suomesta. Hyvin levinnyt käyttöpaikaksi on rakennuksien fassaadit, mutta sopii loistavasti myös keittiön tai kylpyhuoneen työtasoksi.

  Vedenimukykyisyydenkerroin: 0,18%
  Lämpölaajenevuus: 0,006 mm/m°C
  Kaal: 2640 kg/m3


  Kysy lisätietoa!
  Kysy lisätietoa!


 • 
 • Baltic Brown

  Baltic Brown on ruskeasävyinen ja mustakuvionen graniitti Suomesta.

  Baltic Brown

  Graniitilla Baltic Brown on hyvin selvä kuvio, kivikiteet ovat suuria ja muodostavat graniitista suuria „kukkia“. Perusvärinä on ruskea, vaihdellen vaaleasta maitoruskeasta suklaaruskeaan ja ruosteisenpunaiseen, joka on ympyröity mustilla läikillä, jotka luovat kehämäisiä kuvioita. Ympyröiden ulkoreunat saattavat olla kermamaisia ja jopa vihertävänharmaita.

  Baltic Brown -työtasot sopivat kauniisti kermaisilla sävyillä maalattuun ja luontaisella puuviimeistelyllä kuvioituun maalaistaloon, mutta yhtä vaikuttavan tuloksen saa kiiltävillä kaapinovilla nykyaikaisessa keittiössä. Baltic Brownin luonnollinen kuvio elvyttää erinomaisesti esimerkiksi latte- tai cappuccinosävyisillä kiiltävillä kaapinovilla varustettua keittiötä.

  Vedenimukykyisyydenkerroin: 0,15%
  Lämpölaajenevuus: 0,0013 mm/m°C
  Kaal: 2682 kg/m3


  Kysy lisätietoa!
  Kysy lisätietoa!


 • 
 • Black Pearl

  Intialainen graniitti, jonka tasaisen mustalla taustalla on kultaisia, hopeisia ja värillisiä pisteitä.

  Black Pearl  Kysy lisätietoa!
  Kysy lisätietoa!


 • 
 • Cambrian Black

  Cambrian Black on Kanadasta peräisin oleva melkein musta graniitti, jonka ulkonäkö on samaan aikaan perinteinen ja moderni.

  Cambrian Black
 • 
 • Tan Brown

  Tan Brown on mustataustainen ja ruskealäikkäinen graniitti Intiasta.

  Tan Brown

  Tan Brown -graniittitasot ovat mustalla taustalla ja harmailla sekä punertavanruskeilla kiteillä. Harmaat kiteet ovat läpinäkyviä, antaen työtasoille kolmiulotteisen ulkonäön. Punertavanruskeat „kukat“ graniitissa ovat elliptisen kuvioiset, luoden vahvan kuvion runsaalla taustalla.

  Tan Brownille on ominaista tietty runsaus, joka lisää jokaiseen keittiöön glamouria ja eleganssia.

  Tan Brownin graniittitasot toimivat hyvin norsunluunväristen, kermansävyisten tai voimaidonväristen kaapinovien kanssa, mutta sopivat myös nykyaikaisten kiiltävien ja litteiden latten- tai cappuccinonsävyisten ovien kanssa. Koska graniitti on luonnollinen materiaali, toimii se yhtä hyvin muidenkin luonnonmateriaalien kanssa, joten Tan Brownin käyttöä kannattaa harkita myös täyspuisten kaapinovien kanssa. Mielenkiintoinen kuvio tuo pirteyttä myös isoihin keittiöihin, joissa yksivärinen graniitti voi tehdä tylsän vaikutuksen.

  Vedenimukykyisyydenkerroin: 0,15%
  Kaal: 2720 kg/m3


  Kysy lisätietoa!
  Kysy lisätietoa!


 • 
 • Verde Bahia

  Verde Bahia on vihreäsävyinen tumma graniitti Brasiliasta.

  Verde Bahia

  Verde Bahia, tunnettu myös kuin Ubatuba, on keskirakeinen, voimakkaan tummanvihreän värinen brasilialainen graniitti, josta kulkevat läpi heijastuvat vaaleammat vihreät viivat, jotka saattavat olla joskus melkein keltaiset. Sopii keittiön työtasoksi niille, jotka etsivät jotakin tummaa ja omaperäistä.

  Vedenimukykyisyydenkerroin: 0,23 %
  Kaal: 2750 kg / m3


  Kysy lisätietoa!
  Kysy lisätietoa!


marmori  Technistone® kvartsitasot  Silestone® kvartsitasot