Kivityötasot keittiöön ja kylpyhuoneeseen - Granitop OYGranitop

Usein kysytyt kysymykset

Palveletteko myös yksityisasiakkaita?

Kyllä, olemme keskittyneet yksityisasiakkaisiin. Jokainen välittäjä ottaa osansa, joten välittäjien puuttumisen ansiosta meidän on mahdollista tarjota Sinulle edullinen hinta.

Miten saan tarjouksen keittiölleni?

Työtasojen lopullisen hinnan ja asennustöiden hinnan voit laskea Hintalaskurilla. Kun olet valinnut sopivan kivilajin ja syöttänyt oikeat mitat, voit samalla lähettää myös tilauksesi. Voit myös lähettää meille keittiösi pohjakaavan, jossa on myös mitat, jonka perusteella voimme tehdä Sinulle tarjouksen.

Miten tilaus laaditaan?

Kun olet lähettänyt meille laskurilla lasketun tilauksen, mitoittajamme ottaa Sinuun yhteyttä ja sopii ajan mittojen tarkastusta, mallien esittelyä ja lopullisen tilauksen laadintaa varten.

Onko Hintalaskurilla laskettu hinta lopullinen?

Mittojen tarkistuksen jälkeen samaa laskuria käytetään lopullisen hinnan laskemiseen. Tämä hinta on lopullinen, mitään lisäkuluja ei tule.

Milloin ja miten tilaus maksetaan?

30% summasta maksetaan ennen tilauksen tuotantoon siirtymistä ja loput asennuksen jälkeen.

Mikä on palvelualueenne ja tilauksen toimitusaika?

Palvelualueemme näkee hintalaskuristamme. Mitoitus on yleensä viikon sisällä tilauksen esittämisestä ja asennus mitoituksen jälkeen kahdessa viikossa.

Missä on mahdollista nähdä oikeita kivimalleja?

Suunnittelijoillamme on kaikkien tarjoamiemme kivien mallit. Ennakkovalinnan voit tehdä kotisivuillamme sijaitsevasta galleriasta ja hintalaskurista löytyvien kuvien perusteella.

Mitä valmisteluja pitää tehdä ennen mitoitusta?

Keittiökaappien on oltava asennettuina lopulliseen paikkaansa ja tasoitettuja. Jos et halua valita allasta luettelossamme olevista malleista, sinun on hankittava se mitoitukseen mennessä. Sama pätee vesihanaan ja liesilevyyn sekä muihin laitteisiin, jotka tarvitsevat avauksia.

Asennatteko myös altaita ja sähköliesiä?

Asennamme altaita ja liesiä työtasoihin, mutta henkilökunnallamme ei ole oikeutta kytkeä niitä.

Sopiiko marmori keittiötasoksi?

Halutessasi tarjoamme myös marmoritasoja, mutta koska marmori on erittäin herkkä mekaanisille vaurioille ja keittiössä tavanomaisesti käytetyille aineille (mm. kahvi, tee, öljyt, happamat hedelmät, punaviini, etikka jne.), emme suosittele sitä keittiöön. Marmori sopii enemmän kylpyhuoneeseen tai ikkunalautoihin. Marmoria pitää käsitellä säännöllisesti erityisellä tiivistysaineella.

 

Kysy lisätietoa!