Voita iPhone 7! | GranitopGranitop

Voita iPhone 7!

Mitä yhteistä on Granitopin kivitasoilla ja iPhone 7:llä? (Sen lisäksi, että kuvassa molemmat ovat otoksessa.)

Vastaus: molemmat ovat erittäin tyylikkäitä ja muuttavat elämäsi paljon kauniimmaksi! Tiedämme, että kiviset kivitasomme ovat kaunein osa jokaista kotia, mutta tiedätkö sinäkin sen? Entä ystäväsi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa se kaikille tutuillesi – ja kiitoksena juuri sinä voit saada itsellesi uuden hienon iPhone 7:n! Postita tämä linkki https://granitop.fi/voita-iphone7-granitop ja hashtag #granitopsuomi ja #granitop oman Facebook-seinällesi ja tykkää sivustamme. Jo 23. helmikuuta kaunis iPhone 7 löytää uuden onnellisen omistajan.

Ja kun olet jo tällä sivulla, katso myös valikoimamme graniitista, marmorista ja kvartsikivestä valmistettuja työtasoja – vaikka et pitäisi iPhonesta, niin ylellinen kivinen kivitaso keittiössäsi olisi varmasti haluamisen arvoinen?

Granitop tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kivisiä keittiötasoja. Tilaaminen on helppoa, hinnat edulliset ja vuosien kokemus takaa parhaan laadun. Täällä voit tutkia, paljonko kivitaso voi maksaa ja voit myös esittää tilauksen – mikään ei ole helpompaa!