Palautetta asiakkailta

Me haluttiin panostaa keittiön tasoihin ja päädyttiin siten kvartsiin. Tasot toimitti meille Granitop ja oltiin palveluun tosi tyytyväisiä. Keittiön kaappien rungoista käytiin ottamassa mitat, ja tasot asennettiin viikko tämän jälkeen. Tosi hyvä ja nopea palvelu!

Johanna

Viime viikolla uusi kvartsitaso asennettiin keittiöön ja se on kyllä ihana. Tuli heti paljon raikkaampi ilme ja keittiö istuu paremmin meidän muun kodin väreihin, kun saatiin se mun silmään kellertävä tammilaminaatti pois! Todella hyvä ja nopea palvelu Granitopilta 👌

Kaikki meni tosi sujuvasti ja sovitusti! Ollaan tosi tyytyväisiä palveluun ja tasoon!

Annaleena

Janno, halusimme kiittää sinua ja mekaanikkojasi tekemästä hyvää työtä.

Työtaso on täydellinen ja teimme oikean valinnan valitsemalla Granitopin tähän projektiin. Olemme erittäin tyytyväisiä tulokseen!

Kethlin & Peter

Siitä keittiöstä tuli… ihanaa. Just semmoinen minkä mä halusin. Olen niin tyytyväinen! Täydellinen lopputulos!

Jennajuulia

Meidän keittiö on edennyt tällä viikolla huimasti. Sen verran on kuitenkin kesken, etten siitä laita vielä kuvaa, mutta vilautan näitä ihania Brilliant Black kivitasoja!
Keittiöstä puuttuu vielä välitila, mutta kylla tämä tästä kodiksi muuttuu 🙂

Anne

Sanat ei riitä kertomaan… Mainio työ!

Maija

Suosittelen Granitopia kaikille tuttavilleni, ja koska keittiöstä tuli kaunis, päätimme käyttää kiveä myös kylpyhuoneessa. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Kiitos vielä kerran!

Päivi

Very professional installation and fast delivery time! Everything went as agreed.
We are happy with our new tops!

Juha

The service was good and fast. Thank you!

Sakari

Uusi keittiötaso Black Galaxy Star toimitettiin sopimuksen mukaisesti ja työn jälki oli erinomaista. Kiitos yhteistyöstä ja hyvästä palvelusta. Toivotan teille kaikille mukavaa kesää!

Sara

Olen pitkään haaveillut keittolevyillä varustetusta keittiösaarekkeesta, jossa on mukavampi kokkailla ja jutella samalla perheen kanssa. Tämä ratkaisu on todella muuttanut elämäämme!

Satu

Thank you for a fast and professional delivery 🙂 We are very satisfied and will definitely choose Granitop next time again (we make a renovation once a year).

Emma

Sisustussuunnittelijamme suositteli meille kivisen työtason käyttöä keittiön lisäksi myös muualla talossa. Täytyy sanoa, että tulos on loistava ja kaikki ystävämme kysyvät, miten keksimme tällaisen idean!

Riikka

Tasojen mittaus ja toimitus/asennus tapahtuivat ammattitaitoisesti. Toimitusajaksi luvattiin max 14 päivää, mutta yllätyimme iloisesti ja taso tulikin jo kahdeksassa päivässä.

Timo

Olemme erittäin tyytyväisiä Granitopin palveluun! Aikataulutus, asiakasystävällisyys ja tuotteen laatu ovat mielestäni ykkösluokkaa. Suosittelen ehdottomasti Granitopia kaikille, jotka haluavat keittiöönsä upean mutta kohtuuhintaisen tason.

Juha

Tavo&Co just left. They have done an amazing work adjusting everything. They were very polite and listened carefully. I’m also grateful for your work making sure everything went fast and easy.

Gabriel

Kiitoksia nopeasta toimituksesta. Olemme erittäin tyytyväisiä Granitopin tuotteisiin ja etenkin palveluun!

Jouni

The guys were just here and installed the last piece – it looks great and they’ve all done an excellent job! I thought I would tell you everyone we’ve been in contact with has been really professional and helpful, yourselves included – thanks for a good experience!

Mike

Lopulliset valinnat (kivivaihtoehdot, paksuudet, leikkaukset) pystyttiin valitsemaan mittauksen yhteydessä, kun tuotteet olivat myös nähtävillä. Palvelu oli erittäin hyvää ja asiantuntevaa, toimitus tapahtui nopeasti ja asentajat olivat huolellisia ja ammattitaitoisia. Olemme erittäin tyytyväisiä ja uskallamme suositella muillekin!

Laura

Tasojen lisäksi päätimme tilata Granitopilta myös ikkunalaudat enkä voisi olla tyytyväisempi siihen, miten huoneessa käytetty yhtenäinen tyyli saa kotini loistamaan!

Hannele

Looks fabulous, very quick and clean work.

Rozanna

Päätimme aviopuolison kanssa tehdä remontin, mutta keittiökalusteet olivat vielä täysin käyttökelpoisia ja ehjiä. Vaihdoimme siis vain tason, hanan ja altaan – se muutti yleisilmeen täysin!

Tuulikki

We want to thank you all for a professional work.
From the beginning to the end of the installation, you show us great service.
It was a while ago, but now we really enjoy our new kitchen and gladly recommend Granitop.

Suzanne & Rolf