Usein kysytyt kysymykset

Miksi valita Granitop?

Meillä on paljon kokemusta keittiötasojen valmistuksesta. Tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteemme. Emme pyri tarjoamaan kalleinta vaihtoehtoa vaan asiakkaalle parhaiten sopivan. Mittaajamme tietävät, että yhdellä tai kahdella millimetrillä voi olla merkittävä vaikutus, ja tarkkojen mittojen perusteella pystymme asentamaan työtasosi ongelmitta – ja lopputulos on vähintäänkin vaikuttava tai jopa suorastaan ihmeellinen. Kokeneiden työntekijöiden ohella etujamme on nopeus – mittaamisesta työtasojen asennukseen kuluu enintään kaksi viikkoa. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita Blancon keittiöaltaita ja hanoja, joten työtason tilaaminen meiltä on todella helppoa ja mukavaa – saat kaiken samasta paikasta! Ennen tilaamista voit laskea myös työtasosi alustavan hinnan suoraan sivustollamme.

Uskomme myös, että tekemämme työt puhuvat puolestaan. Voit perehtyä valmiisiin töihimme jäljempänä. Voit myös lukea tyytyväisten asiakkaidemme antamaa palautetta. Toivomme tämän vakuuttavan sinut siitä, että Granitop on varma valinta!

Graniitti-, marmori- ja kvartsitasot

Graniittitasojen puolesta puhuu ennen kaikkea niiden luonnollinen ja ainutlaatuinen kauneus. Graniittitasot tekevät jokaisesta keittiöstä yksilöllisen, sillä jokaisen kivitason pintakuvio on aina erilainen. Lisäksi graniitti on esimerkiksi puu- tai laminaattitasoja huomattavasti kestävämpi vaihtoehto.

Marmori on ollut arvostettu sisustusmateriaali jo antiikin ajoista lähtien, ja vielä nykyäänkin marmoritasot tuovat sisustukseen ripauksen ylellisyyttä näyttämättä kuitenkaan vanhanaikaiselta. Marmori on yksinkertaisesti ajaton!

Kvartsitasot ovat saatavilla laajassa värivalikoimassa. Kvartsitasot ovat graniittiakin kestävämpiä, ja niillä voidaan toteuttaa todella vaativia design-ratkaisuja. Voit valita juuri mieleisesi tason lumivalkoisesta kirkkaanvihreään.

Valitse sopiva materiaali ja ota yhteyttä!

Palveletteko myös yksityisasiakkaita?

Kyllä, yksityisasiakkaat ovat suurin asiakasryhmämme. Jokainen välittäjä ottaa osansa, joten välikäsien puuttumisen ansiosta pystymme pitämään hinnat kohtuullisina.

Miten pyydän tarjouksen?

Työtasojen lopullisen hinnan ja asennustöiden hinnan voi laskea hintalaskurilla. Valittuasi sopivan kivilajin ja ilmoitettuasi oikeat mitat, voit lähettää tilauksen. Voit myös lähettää meille keittiösi pohjapiirustuksen mittoineen, ja laadimme sinulle tarjouksen näiden tietojen perusteella.

Miten tapahtuu tilaamisen jälkeen?

Lähetettyäsi meille laskurilla lasketun tilauksen, mittaajamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii ajan mittojen tarkastusta, mallien esittelyä ja lopullisen tilauksen laadintaa varten.

Onko hintalaskurilla laskettu hinta lopullinen?

Mittojen tarkistamisen jälkeen lopullinen tilaushinta lasketaan samalla laskurilla. Tämä hinta on lopullinen eikä lisäkuluja tule.

Milloin ja miten tilaus maksetaan?

30 % summasta maksetaan ennakkoon ja loput asennuksen jälkeen.

Mikä on palvelualueenne ja tilauksen toimitusaika?

Näet palvelualueemme hintalaskuristamme. Mittaukset tehdään yleensä viikon sisällä tilauksen esittämisestä ja asennus kahden viikon kuluttua mittojen ottamisesta.

Missä voin tutustua materiaalinäytteisiin?

Suunnittelijoillamme on kaikkien tarjoamiemme kivien mallit. Voit tehdä alustavan valinnan sivustomme blogi-gallerian ja hintalaskurin kuvien perusteella.

Mitä valmisteluja on tehtävä ennen mittaamista?

Keittiökalusteiden on oltava suorassa ja asennettu lopulliseen paikkaansa. Jos et halua valita allasta luettelostamme, allas on hankittava mittaamiseen mennessä. Sama pätee hanoihin ja keittotasoon sekä muihin tasoon asennettaviin keittiökoneisiin.

Asennatteko myös altaita ja liesiä?

Asennamme altaita ja liesiä työtasoihin, mutta henkilökunnallamme ei ole oikeutta kytkeä niitä.

Sopiiko marmori keittiötasoksi?

Teemme tarvittaessa tarjouksen myös marmoritasosta, mutta koska marmori on erittäin herkästi vaurioituva materiaali (mekaaniset vauriot, kahvi, tee, öljyt, happamat hedelmät, punaviini, etikka jne.), emme suosittele sitä keittiöön. Marmori sopii paremmin kylpyhuoneeseen tai vaikkapa ikkunalautoihin. Marmoripinnat on käsiteltävä erityisellä suojaavalla pintakäsittelyaineella.