Valitut materiaalit -50 %
Lue lisää
Miten keittiötason hinta määräytyy?

Miten keittiötason hinta määräytyy?

Keittiötason hinnan voi laskea muutamassa minuutissa!

Kivitasot valmistetaan aina räätälintyönä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Sopivaa tasoa valittaessa on huomioitava keittiön sisustus, oma elämäntyyli ja arki sekä muut perheenjäsenet (erityisesti pienemmät), keittiön koko jne.
Kaikki nämä asiat vaikuttavat tason hintaan – pienimmälläkin yksityiskohdalla on merkitystä, joten suunnitteluun kannattaa paneutua huolellisesti.

 

Esimerkiksi kulmat, hanan aukon halkaisija tai T-profiili eivät välttämättä ole tuttuja asioita kaikille ja voivat aiheuttaa aluksi hämmennystä. Pyrimme välttämään liiallista terminologiaa, ja olemmekin tehneet Granitopin tasojen tilaamisesta mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista. Haluamme tilaamisen olevan kaikille helppoa ja onnistuvan ilman mitään erityistä osaamista! Lopullista tarkkaa hintaa ei ole mahdollista laskea, mutta laskuri antaa kuitenkin hyvän käsityksen siitä, kuinka paljon keittiön uusi ilme maksaa. Asiantuntijamme ovat myös aina käytettävissä.

Noble Supreme White kvartsikeittiö

 

Tutustu materiaaleihin!

Hintalaskurissa on vain suosituimmat kivilajit (materiaalivalikoima on todella laaja), eikä kaikkia vaihtoehtoja löydy laskurista. Tämä johtuu siitä, että haluamme tehdä laskurin käytöstä mahdollisimman helppoa ja selkeää. Välitilan levyn osalta on ilmoitettava vain mitat – pistorasioiden ja katkaisimien sijainteja tai määriä ei tarvitse ilmoittaa. Altaaseen kulkevat vesikourut voidaan lisätä myöhemmin; samoin voidaan pyöristää työtasojen kulmat turvallisuuden tai halutun lopullisen ilmeen varmistamiseksi.

Reunojen viimeistelymahdollisuuksista valittavissa on neljä suosituinta, joskin reunat voidaan viimeistellä useammallakin eri tavalla. Jokainen koti on yksilöllinen samaan tapaan kuin jokainen kiven kuvio on ainutlaatuinen taideteos. Kysy reippaasti apua, jos sivustoltamme ei löydy sopivaa vaihtoehtoa.

Erilaisia yhdistelmiä ja keittiöratkaisuja on tuhansia

Blogistamme voi lukea lisää graniitin, marmorin ja kvartskomposiitin ominaisuuksista, altaiden asennusvaihtoehdoista, kivitason viimeistelystä ja sopivan hanan valitsemisesta sekä useista muista aiheista. Esimerkiksi lapsiperheessä kivitason kulmien pyöristys on tärkeää turvallisuuden vuoksi. Jos tason alle tai päälle asennettava allas on sisäänpäin avautuvan ikkunan vieressä, kannattaa valita tason sisään peittyvä tai helposti irrotettava hana. Kaikki nämä pienet asiat ja valinnat vaikuttavat tason hintaan, ja lopullinen hinta saadaan vasta sen jälkeen, kun olet päättänyt, mitä haluat.

Lue kivilajeista, kuvioista ja väreistä, katso pidempi artikkeli tekokivien (kvartsi ja terrazzo) yhtäläisyyksistä ja eroista!

 

Viscount White graniitti

Hinnan laskurilla laskemiseen tarvitaan vain muutamia tietoja, ja mitat sekä ominaisuudet määritellään vaiheittain:

– Ensimmäisenä valitaan tason materiaali ja paksuus.

– Seuraavaksi valitaan keittiön malli, tasojen mitat, tason etureunan viimeistely ja valmiin etureunan pituus (Huomio, mitat on annettava millimetreinä!).

– Kolmannessa vaiheessa valitaan allas ja hana sekä keittolevyn aukkojen määrä ja asennusmenetelmä. Jos tilaat altaan ja hanan meiltä, voit olla varma siitä, että Blancon tuotteet sopivat täydellisesti yhteen toimittamamme kivitason kanssa. Voit myös ostaa mieleisesi altaan tai hanan muualta, mutta silloin sinun on ilmoitettava meille altaan ja hanan tiedot, jotta osaamme leikata tasoon juuri sopivan kokoiset aukot hanaa, allasta ja keittiökoneita varten.

Katso altaita!

– Neljännessä vaiheessa valitaan taustalevyn materiaali ja mitat. Tausta voidaan tehdä myös useammasta yhtä korkeasta levystä– laske niiden pituudet yhteen ja syötä yhtenä osana.

– Kohdassa ”Lisätietoja” ilmoitetaan asennuspaikka, joka vaikuttaa asennuksen ja kuljetuksen hintaan.

– Viimeisenä lisätään yhteystiedot. Klikkaa ”Laske ja lähetä tarjouspyyntö”, ja saat alustavan, ilmoittamiesi tietojen perusteella lasketun hinnan sähköpostiisi. Tarjouksen pyytäminen ei velvoita tilaamiseen. Voit tarvittaessa lisätä myös piirustukset tai kuvat, mutta niitä ei välttämättä tarvita.

– Jo muutaman minuutin kuluttua saat tietää, kuinka paljon laadukas, kestävä ja juuri omaa kotiasi varten tehty unelmiesi kivitaso maksaa. Mitä tarkemmat ilmoittamasi tiedot ovat, sitä tarkempi on myös hinta.

– Granitop ottaa sinuun yhteyttä viimeistään kahden arkipäivän kuluttua. Autamme aina mielellämme, jos sinulla on kysyttävää tarjouksesta tai muista vaihtoehdoista.

Kauniin ja käytännöllisen graniitti-, marmori- tai kvartsitason hankintaa edeltävä neuvontamme on täysin ilmaista. Jos hinta on sopiva, uusi taso voidaan asentaa jo kahden viikon kuluttua mittaamisesta.

HUOM! Lopullinen hinta voi poiketa laskurin ilmoittamasta hinnasta, sillä tason ominaisuudet (erityisvaatimukset) sekä mitat vaikuttavat hintaan.

Steel Grey graniittitaso
Starlight Black kvartsitaso
Crystal Sahara kvartsitaso
Noble Supreme White kvartsikeittiö

 

Vinkkejä tarpeitasi vastaavan ja sinua vuosia palvelevan keittiön luomiseen

Vuosikymmeniä kestävä kivitaso

Blancon altaat ja hanat

Työtasojen kestävyys ja ulkonäkö riippuvat materiaalivalinnasta

Vinkkejä keittiötason valintaan

Hintalaskuri