Keittiöaltaat

Keittiöaltaat

Granitopilla on laaja valikoima laadukkaita Blancon keittiöaltaita

Valikoimastamme löytyy varmasti sopiva päältä ja alta kiinnitettävä allas. Edullisten hintojen lisäksi myös tilaaminen onnistuu mutkattomasti – saat kaiken samasta paikasta!

Valitse tyylikäs ruostumaton keittiöallas tai graniittitasoon mainiosti sopiva kivenkaltainen Silgranit-allas. Jos kuitenkin löydät sopivan altaan muualta, se ei ole meille ongelma!

Altaiden asennustavat

Keittiö- ja käsienpesualtaat voidaan asentaa työtasoon neljällä eri tavalla:

upotettu

Helpoin ja tavallisin altaan asennustapa, jota käytetään pääasiassa laminaattityötasoissa ja kokopuisissa työtasoissa. Etuja ovat edulliset hinnat ja helppo vaihdettavuus, ja haittana vähäisempi esteettinen arvo ja epäkäytännöllisyys.

päältä huullettu

Tässä asennustavassa allas huulletaan kiveen juuri sopivasti siten, että se jää työtason kanssa samaan tasapintaan. Tyylikäs ratkaisu, mutta on kuitenkin muistettava, että näin asennettu allas kaipaa ajan mittaan enemmän hoitoa, ja myös altaan on oltava laadukas, mikä tarkoittaa yleensä myös hieman kalliimpaa hintaa.

altapäin kiinnitetty

Allas liimataan työtason alle siten, että koko kiven poikkileikkaus näkyy allasaukossa. Sopii mainiosti kivitasoon ja on helppohoitoinen. Mahdollistaa myös altaaseen johtavien vesiurien käytön.

altapäin huullettu

Allas liimataan työtasoon myös altapäin, mutta se on puoleksi kiveen huullettu eli kiven poikki- leikkauksesta näkyy allasaukossa vain puolet. Tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu kivitasoille. Mahdollistaa myös altaaseen johtavien vesiurien käytön.

Katso tuotteita!

Granitopin kautta voi tilata altaita samasta kvartsikomposiitista kuin tasot, hinta 2000 € metriltä.

Noble Athos Brown kiviallas

Noble Concrete Grey kiviallas