Caesarstone -20%
Lue lisää
Keittiöaltaat

Keittiöaltaat

Granitopilla on laaja valikoima laadukkaita Blancon keittiöaltaita

Valikoimastamme löytyy varmasti sopiva päältä ja alta kiinnitettävä allas. Edullisten hintojen lisäksi myös tilaaminen onnistuu mutkattomasti – saat kaiken samasta paikasta!

Valitse tyylikäs ruostumaton keittiöallas tai graniittitasoon mainiosti sopiva kivenkaltainen Silgranit-allas. Jos kuitenkin löydät sopivan altaan muualta, se ei ole meille ongelma!

Altaiden asennustavat

Keittiö- ja käsienpesualtaat voidaan asentaa työtasoon neljällä eri tavalla:

upotettu

Helpoin ja tavallisin altaan asennustapa, jota käytetään pääasiassa laminaattityötasoissa ja kokopuisissa työtasoissa. Etuja ovat edulliset hinnat ja helppo vaihdettavuus, ja haittana vähäisempi esteettinen arvo ja epäkäytännöllisyys.

päältä huullettu

Tässä asennustavassa allas huulletaan kiveen juuri sopivasti siten, että se jää työtason kanssa samaan tasapintaan. Tyylikäs ratkaisu, mutta on kuitenkin muistettava, että näin asennettu allas kaipaa ajan mittaan enemmän hoitoa, ja myös altaan on oltava laadukas, mikä tarkoittaa yleensä myös hieman kalliimpaa hintaa.

altapäin kiinnitetty

Allas liimataan työtason alle siten, että koko kiven poikkileikkaus näkyy allasaukossa. Sopii mainiosti kivitasoon ja on helppohoitoinen. Mahdollistaa myös altaaseen johtavien vesiurien käytön.

altapäin huullettu

Allas liimataan työtasoon myös altapäin, mutta se on puoleksi kiveen huullettu eli kiven poikki- leikkauksesta näkyy allasaukossa vain puolet. Tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu kivitasoille. Mahdollistaa myös altaaseen johtavien vesiurien käytön.

Katso tuotteita!

Allasta ostettaessa on kiinnitettävä huomiota sen asennusmahdollisuuksiin. Granitopissa myytäviin Blanco-altaisiin on merkitty, onko allas tarkoitettu asennettavaksi päältä vai alta, sekä onko kyseessä työtasoon upotettava malli vai ei.

Monet tiskialtaat jaetaan vasen- (LH) ja oikeakätisiin (RH). Se, kummasta altaasta on kyse, määritellään suuremman altaan perusteella. Kaikista altaista ei ole molempikätisiä malleja.

Liesi ja altaat asennetaan tavallisesti keskittämällä eli laite asennetaan keskelle sen alle jäävää kaappia/moduulia. Jos lieden alla on uuni, joka on leveämpi kuin liesilevy, jää molemmille puolille yhtä paljon tilaa. Jos haluat, että noudatetaan muita periaatteita, ilmoita toiveesi etukäteen ja tarkista huolellisesti asennuspiirustus, jonka hyväksyt.

Norrvange Light Grey

Uutuus – Blanco Subline 500 U Black Edition!

Katso altaita!

TOP 10 vuonna 2021

Subline 500 U (Black Edition)
Andano 700 U
Subline 700 U Level (White)
Andano 500 U
Claron 500 U
Etagon 500 U Silgranit (Alu-metallic)
Etagon 700 U Silgranit (Coffee)
Zerox 500 IF
Zerox 340/180 U
Claron 700 IF Durinox

Hintalaskuri

Blanco Silgranit-altaan ja keittiötason harmonia

Blancon altaat ja hanat – täydellisyys heijastuu yksityiskohdista

Miten keittiön pesuallas valitaan?

Granitopin kautta voi tilata altaita samasta kvartsikomposiitista kuin tasot, hinta 2000 € metriltä.

Noble Athos Brown kiviallas

Noble Concrete Grey kiviallas