Caesarstone -20%
Lue lisää
Blanco Silgranit-altaan ja keittiötason harmonia

Blanco Silgranit-altaan ja keittiötason harmonia

Keittiön suunnittelussa ei pitäisi unohtaa pesuallasta. Millainen olisi hyvä pesuallas? Sen tulisi olla ilo silmälle, helppohoitoinen, helposti puhdistettava ja sen pitäisi säilyttää uudenveroinen ulkonäkönsä monien vuosien ajan. Kaikkiin näihin vaatimuksiin vastaavat graniitista tehdyt Silgranit-altaat.

Suurempi värivalikoima ja upea muotoilu

Myös pesuallas voi olla keittiön todellinen taideteos. Tässä suhteessa Silgranit-altaille ei ole vertaista – ne näyttävät hyvältä, muistuttavat kiveä ja ovat suurella värivalikoimallaan design-esineitä. Vaikka tavallisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetut pesualtaat ovat epäilemättä ajattomia, voi graniitista puristetulla altaalla tuoda keittiöön jännitystä ja väriä – olipa valinta sitten yksi suosituimmista muotiväreistä, musta antrasiitti, harmaan eri sävyt, valkoinen, lämmin beige tai ruskea allas.

Erityisen katseita vangitsevan efektin antaa altaan yhdistäminen muihin keittiön yksityiskohtiin – esimerkiksi tyylikkään antrasiitin kanssa sopivat ihanteellisesti muodikkaat mustat esineet, jotka tekevät keittiöstä kokonaisuuden. Blancon tuotevalikoimassa on myös Silgranit-altaan kanssa sopivia hanoja ja saippuapumppuja.

Noble Troya kvartsitaso ja Blanco Subline 700U

Helppo puhdistaa ja huoltaa

Silgaranit-altaat ovat sileitä ja erittäin helposti puhdistettavia, koska lika ei tartu niihin. Useimpien tahrojen puhdistamiseen riittävät vain vesi ja liina, vaikeampien ja vanhempien tahrojen poistamiseen voi tarvita myös puhdistusainetta, mutta muihin altaisiin verrattuna puhdistus on helppoa. Ei kannata pelätä hohtavan valkoista allasta – se säilyttää vaalean sävynsä monia vuosia eikä tahraannu, vaikka siihen kaataisi esimerkiksi kahvia tai punaviiniä.
Silgranit-altaan puhdistaminen ei vaadi paljon aikaa eikä vaivaa ja se pysyy kauan uudenveroisena. Allas pitää vain pyyhkiä päivittäin mikrokuituliinalla ja puhdistaa kerran kuukaudessa perusteellisemmin. Se on niin helppoa!

Kestävä materiaali ei kolhiinnu ja naarmuunnu

Allas on yleensä hyvinkin kuluttavassa käytössä. Sinne lentävät sekä pannut että kattilat, astioita pestessä voi rikkoutua lautasia tai laseja. Vaikka ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin altaisiin syntyy usein naarmuja ja kolhuja liian vauhdikkaasta tiskaamisesta, niin Silgranit-altaiden kanssa ei ole sitä murhetta. Tämä patentoitu materiaali on niin kova ja vahva, että naarmujen ja kolhujen saaminen altaaseen on todellinen haaste. Sitä voidaan tietysti pitää myös yhtenä Silgranitin haittana – nimittäin jos kolauttaa herkän lasin liian kovin allasta vasten, se todennäköisesti hajoaa, koska pesuallas on kivikova.

Materiaalin etuna on myös se, että korkeatkaan lämpötilat eivät vaikuta siihen suuremmin, joten voit rauhallisin mielin laittaa altaaseen kuuman kattilan tai tukea uunista tulleita astioita siihen.

Hygieeninen ja likaa hylkivä materiaali

Pesuallas ei yleensä ole kaikkein hygieenisin paikka, sillä se on kosketuksissa monien ruokajätteiden kanssa – pesualtaaseen kaadetaan maitoa, puhdistetaan lihaa tai kalaa, pestään käsiä ja paljon muuta. Silgranit on antibakteerinen ja likaa hylkivä materiaali, mikä tekee siitä yhden hygieenisimmistä vaihtoehdoista keittiöön. Lika ei pääse materiaalin sisään ja se on helppo puhdistaa vedellä tai liinalla.
Silgranitille ei ole haittaa myöskään happamista ruoista, kuten hedelmistä, jotka yleensä syövyttävät ja kuluttavat muita materiaaleja.

Uutuus – Blanco Subline 500 U Black Edition!

Katso altaita!

TOP 10 vuonna 2021

Subline 500 U (Black Edition)
Andano 700 U
Subline 700 U Level (White)
Andano 500 U
Claron 500 U
Etagon 500 U Silgranit (Alu-metallic)
Etagon 700 U Silgranit (Coffee)
Zerox 500 IF
Zerox 340/180 U
Claron 700 IF Durinox

Hintalaskuri

Blancon Silgranit-mallit ovat hyvä valinta, jos haluat kiven kanssa sopivan altaan tai värikkäitä kodinkoneita, jotka erottuvat keittiössä. Silgranit-altaat ovat erittäin helposti puhdistettavia ja huollettavia, allas ei kulu helposti, vaan säilyttää kauniin ulkonäkönsä pitkään. Katso Blancon altaat ja hanat täältä ja kysy tarvittaessa apua Granitopin asiantuntijoilta!

Saat ikkunalaudat lahjaksi, kun tilaat keittiöön uuden työtason!