Mukava ja trendikäs kylpyhuone

  Kylpyhuoneen remontti on suuri haaste jokaiselle kodin omistajalle. Samalla voi ilman erityistietoja saavuttaa erinomaisen tuloksen, kun suunnittelee kaikki huolellisesti ja laatii konkreettisen tehtävälistan, budjetin ja suunnitelman. Tietysti kylpyhuoneremonttia koskevat muutamat yleiset säännöt – on käytettävä oikeita materiaaleja ja valittava luotettavat yhteistyökumppanit….

  Lue lisää

  Ideoita pienempään keittiöön

  Jokaisessa kodissa ei ole suurta keittiötä, joka liittyy olohuoneeseen tai ruokailutilaan. Monissa asunnoissa, etenkin kaupungin keskustan vanhemmissa taloissa, ruoanvalmistustila on usein todella pieni.

  Modernia keittiötä varten on kehitetty ratkaisuja, joista esivanhempamme eivät osanneet uneksiakaan ja sen ansiosta valikoima on paljon suurempi kuin ensi silmäyksellä vaikuttaa! Jotta keittiö olisi koostaan riippumatta mukava ja käyttäjäystävällinen, on muistettava muutamia kultaisia sääntöjä.

  Lue lisää

  Avuksi keittiösaarekkeen suunnitteluun – jopa kaksi kertaa suurempi työtaso!

  Älä unohda keittiösaareketta remontin aikana!

  Jokainen ruoanlaittoa rakastava ihminen tietää, kuinka tärkeä on hyvin suunniteltu keittiö ja kuinka helppoa ja nautinnollista voi gourmet-illallisen tekeminen olla, kun kokkaamiseen käytetään oikeita välineitä. Korkealaatuiset raaka-aineet ovat luonnollisesti tärkeitä hyvän maun kannalta, mutta yhtä tärkeää on myös valmistustapa ja käytettävät välineet. Samalla kaikki välineet ja laitteet on kuitenkin saatava mahtumaan johonkin. Hyvä mahdollisuus saada lisää kaappi- ja laatikkotilaa ja suurempi työtaso, on huolellisesti suunniteltu keittiösaareke.

  Lue lisää

  Keittiötasot Carrara-marmorista

  Luultavasti mikään muu kivi ei ole yhtä kuuluisa ja rakastettu kuin valkoinen Carrara-marmori. Vuosituhansien ajan Bianco Carrara on ollut ajaton ja ainutlaatuinen ylellisyyden symboli (marmaros –hohtava kivi). Erityistä ei ole ainoastaan tämän tyylikkään kiven arvokas menneisyys, vaan myös muoti-ihanteiden voittaminen – Bianco Carraran kestävyys, läpikuultava pinta ja valossa helmeilevä kauneus ovat ikuisia….

  Lue lisää

  Jura Grey kalkkikivi on edelleen suosittu!

  Aivan kuten graniitti, marmori ja muut luonnonkivet, myös kalkkikivi on muodostunut miljoonia vuosia sitten geologisten, biokemiallisten yms. prosessien aikana. Luontoäiti on muotoillut kalkkikiven mallia todella kauan ja joissain kivissä on yhä edelleen selvästi nähtävissä jurakauden elämän jäljkiä ja merellisiä lietteitä.

  Lue lisää

  Keittiön uudistaminen on investointi omaan onnellisuuteen!

  Nykyään design-keittiökaapit valmistetaan laadukkaista materiaaleista, on luotu konkreettista tilaa varten ja perheen tarpeet huomioiden. Kaikkien erilaisten kahvojen, kiskojen, stopperien, koristepaneelien yms. joukosta valitsemiseen, oikean tekniikan löytämiseen ja toimivan keittiön suunnitteluun saattoi kulua tunteja ja tunteja sekä tuhansia euroja/kruunuja. Parin kolmen vuoden kuluttua voi alkaa tuntua siltä, että keittiö ei sittenkään ole aivan ihanteellinen tai olisi aika tehdä pieniä uudistuksia. Sitä varten ei tarvitse tehdä perusteellista remonttia tai ostaa uusia keittiökalusteita – usein uuden ja ainutlaatuisen tunteen saa myös työtason vaihtamalla!

  Lue lisää

  Kaunis koti on ilo silmälle!

  Kodin remontointi on aikaa vievää, ja keittiön kivitasot ovat vuorossa yleensä vasta viimeisessä vaiheessa. Me emme välttämättä edes näe valmista lopputulosta, jonka eteen olemme ponnistelleet yhdessä asiakkaan kanssa vaan jotain maalattavaa, laatoitettavaa tai tiivistettävää on melkein aina jäljellä. Kaikki ei ole valmista vielä silloinkaan, kun tasot, taustalevyt, allas ja hana on asennettu.

  Lue lisää

  Miten keittiötason hinta määräytyy?

  Keittiötason hinnan voi laskea muutamassa minuutissa!

  Kivitasot valmistetaan aina räätälintyönä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Sopivaa tasoa valittaessa on huomioitava keittiön sisustus, oma elämäntyyli ja arki sekä muut perheenjäsenet (erityisesti pienemmät), keittiön koko jne.
  Kaikki nämä asiat vaikuttavat tason hintaan – pienimmälläkin yksityiskohdalla on merkitystä, joten suunnitteluun kannattaa paneutua huolellisesti.

  Lue lisää

  Marmorityötasot ovat yhä muodissa!

  Kaikista työtasojen materiaaleista marmori on monien mielestä arvovaltaisin ja kaunein materiaali. Valitettavasti marmorin kauneutta varjostaa sen vaurioitumisherkkyys. Korostamme aina valikoimaa esitellessämme myös suunnittelun käytännöllistä puolta ja sitä, että voimme tarjota keittiöön myös marmoria parempia ja kestävämpiä materiaaleja.

  Lue lisää

  Keittiöhanat ja saippuapumput

  Keittiöhanat

  Meillä on laaja valikoima laadukkaita Blancon hanoja jokaiseen makuun. Saatavilla on kaikenlaisia hanoja perinteisistä keittiöhanoista ja käsienpesualtaiden hanoista katseenvangitseviin designhanoihin. Enemmistö Blancon hanoista on suunniteltu nimenomaan jollekin tietylle Blancon allasmallistolle, joten ne sopivat yhteen erittäin hyvin.

  Lue lisää

  Keittiöaltaat

  Granitopilla on laaja valikoima laadukkaita Blancon keittiöaltaita

  Valikoimastamme löytyy varmasti sopiva päältä ja alta kiinnitettävä allas. Edullisten hintojen lisäksi myös tilaaminen onnistuu mutkattomasti – saat kaiken samasta paikasta!

  Lue lisää

  Kivitason hoito

  Miten säilytetään graniitti- tai kvartsitason kauneus

  Ulkonäön ja käyttömukavuuden kannalta graniitti- tai kvartsitaso on paras valinta, mutta pystyäksesi käyttämään sitä päivittäin huoletta ja säilyttämään sen kauniin yleisilmeen Sinun on tiedettävä muutamia seikkoja materiaalien ominaisuuksista ja hoitopinnoista. Työtason moitteettoman kunnon hoitamiseksi tarvitset enintään 30 minuuttia vuodessa.

  Lue lisää

  Kvartsitasot

  Kvartsikivi (kvartsi) eli puristegraniitti on – kuten nimikin sanoo – keinotekoinen materiaali. Sen etuina ovat muuttumaton ja tasainen värisävy sekä mainiot tekniset ominaisuudet: kvartsikivi on kova ja kestävä sekä sietää hyvin erilaisia aineita täysin sileän pintansa ansiosta. Siksi kvartsikivi on myös hyvin hygieeninen.

  Lue lisää

  Graniitti

  Graniitti

  Graniitti on miljoonia vuosia sitten muodostunut luonnollinen kivi, joka erottuu muista ennen kaikkea kauneutensa mutta myös lujuutensa ja kestävyytensä ansiosta. Graniittitasot kestävät kulumista sekä korkeampiakin lämpötiloja. Jokainen graniittityötaso on uniikki, koska toista kuvioltaan täysin samanlaista tasoa on mahdotonta valmistaa. Kuviot voivat kivilajista riippuen olla melko samankaltaisia tai todella vaihtelevia. Valitse graniittitaso, jos arvostat yksilöllisyyttä ja kestävää kauneutta!

  Lue lisää

  Marmori

  Maailmankuulut Carraran marmoritasot ovat viime vuosien suosituin keittiön työtasojen materiaali.

  Klassisen valkoisen Bianco Carraran lisäksi valikoimassamme on musta espanjalainen ”Nero Marquina”, ja kaunis vihreä eteläamerikkalainen ”Verde Guatemala“. Nero Marquina on musta marmori, jossa on valkeita juovia, ja joka sopii pikemminkin kylpyhuoneeseen tai ikkunalaudaksi kuin keittiöön, sillä se vaatii hiukan enemmän huolenpitoa. Verde Guatemala rauhallisine tummanvihreine taustoineen ja hauskoine kuvioineen sopii ennemminkin muualle kuin keittiöön, ja olemmekin valmistaneet tästä marmorista paljon todella kauniita työtasoja, ikkunalautoja, sohvapöytiä jne.

  Lue lisää

  7 neuvoa työtason valintaan!

  Joten, Sinulla on keittiösi suunnitelma tai keittiösi kalusteet ovat jo paikoillaan ja toivot niiden päälle myös työtason tai haluat vaihtaa olemassaolevan. On monia eri materiaaleja, joista kivi on yksi kestävimpiä ja kauneimpia. Seuraavaksi neuvomme Sinulle, miten valita itsellesi kivitaso.

  Lue lisää

  Marmoriset työtasot – ajatonta eleganssia

  Marmori on kalkkikivestä vuosien paineen ja kuumuuden vaikutuksesta muodostunut luonnonkivi. Maailmankuulut Carraran marmoritasot ovat viime vuosien suosituin keittiön työtasojen materiaali. Klassinen italialainen valkoinen marmori on symboloinut loistokkuutta Rooman valtakunnan ajoista lähtien, ja nykyään marmori on kaikkien ulottuvilla. Marmoripinnat ovat aina ainutlaatuiset eikä toista täysin samanlaista marmorityötaso ole.

  Lue lisää

  Graniitti-, marmori- vai kvartsitaso?

  Keittiöön tai kylpyhuoneeseen sopivaa työtason materiaalia valittaessa on tärkeää huomioida muutamia käytännönseikkoja, kuten naarmut, lämpö, tahrat ja kulutuksenkestävyys.

  Lue lisää

  Musta vai valkoinen marmori? Vai peräti vihreä?

  Kauniskuvioinen marmori on ollut suosittu rakennusmateriaali jo vuosituhansia. Marmori liitetään ensisijaisesti tietysti Etelä-Eurooppaan, mutta nykyään marmori on eräs suosituimmista työtasomateriaaleista myös Pohjoismaissa….

  Lue lisää
Edelliset postitukset