Musta marmori – viihtyisän kodin ylellinen helmi

  Helpoin tapa viihtyisän ja tyylikkään kodin luomiseen on käyttää sisustukseen luonnollisia materiaaleja. Marmori on metamorfinen kivilaji, joka on kestävä ja antaa elämälle yksilöllistä ja käytännöllistä lisäarvoa. Siitä voidaan valmistaa sekä keittiötasoja että myös esimerkiksi kirjahyllyjä, ikkunalautoja, laattoja takan tai hellan eteen.

  Lue lisää

  Työtason huolto ja puhdistus

  Kiviset työtasot ovat sekä kauniita että kestäviä eivätkä vaadi erityisen paljon hoitoa. Jos haluat olla varma, että silkkisen matta tai peilikirkkaaksi kiillotettu pinta säilyy uudenveroisena vuosikausia, on kuitenkin muistettava joitain sääntöjä.

  Lue lisää

  Crystal Calacatta kvartsi

  Aivan äskettäin, kevätkesällä 2018 markkinoille tulleet uudet materiaalit saivat hyvän vastaanoton sekä asiakkaiden että sisustussuunnittelijoiden tahoilta. Nyt kasvaneiden materiaalivalikoimien ilo on ehtinyt monien asiakkaiden keittiöihin ja kylpyhuoneisiin!…

  Lue lisää

  Miten keittiön pesuallas valitaan?

  Kivistä työtasoa valitessasi, kiinnitä huomiota myös pesualtaaseen!

  Luonnonkivinen (marmori, graniitti) tai tekokivinen työtaso on investointi, jolla saat kauniin keittiön vuosikymmeniksi. Tietenkin tämä on päätös, jota ei voi tehdä kiireellä, sillä kausittaisten trendien seuraamisesta tulisi kallis sisustusharrastus. Vielä varmempaa on se, että oli design-keittiö kuinka kaunis tahansa, sitä on silti huollettava ja siivottava ja siksi on tärkeää valita omiin tottumuksiin sopiva työtaso.

  Lue lisää

  Mukava ja trendikäs kylpyhuone

  Kylpyhuoneen remontti on suuri haaste jokaiselle kodin omistajalle. Samalla voi ilman erityistietoja saavuttaa erinomaisen tuloksen, kun suunnittelee kaikki huolellisesti ja laatii konkreettisen tehtävälistan, budjetin ja suunnitelman. Tietysti kylpyhuoneremonttia koskevat muutamat yleiset säännöt – on käytettävä oikeita materiaaleja ja valittava luotettavat yhteistyökumppanit….

  Lue lisää

  Ideoita pienempään keittiöön

  Jokaisessa kodissa ei ole suurta keittiötä, joka liittyy olohuoneeseen tai ruokailutilaan. Monissa asunnoissa, etenkin kaupungin keskustan vanhemmissa taloissa, ruoanvalmistustila on usein todella pieni.

  Modernia keittiötä varten on kehitetty ratkaisuja, joista esivanhempamme eivät osanneet uneksiakaan ja sen ansiosta valikoima on paljon suurempi kuin ensi silmäyksellä vaikuttaa! Jotta keittiö olisi koostaan riippumatta mukava ja käyttäjäystävällinen, on muistettava muutamia kultaisia sääntöjä.

  Lue lisää

  Avuksi keittiösaarekkeen suunnitteluun – jopa kaksi kertaa suurempi työtaso!

  Älä unohda keittiösaareketta remontin aikana!

  Jokainen ruoanlaittoa rakastava ihminen tietää, kuinka tärkeä on hyvin suunniteltu keittiö ja kuinka helppoa ja nautinnollista voi gourmet-illallisen tekeminen olla, kun kokkaamiseen käytetään oikeita välineitä. Korkealaatuiset raaka-aineet ovat luonnollisesti tärkeitä hyvän maun kannalta, mutta yhtä tärkeää on myös valmistustapa ja käytettävät välineet. Samalla kaikki välineet ja laitteet on kuitenkin saatava mahtumaan johonkin. Hyvä mahdollisuus saada lisää kaappi- ja laatikkotilaa ja suurempi työtaso, on huolellisesti suunniteltu keittiösaareke.

  Lue lisää
Edelliset postitukset