Keittiötasot Carrara-marmorista

  Luultavasti mikään muu kivi ei ole yhtä kuuluisa ja rakastettu kuin valkoinen Carrara-marmori. Vuosituhansien ajan Bianco Carrara on ollut ajaton ja ainutlaatuinen ylellisyyden symboli (marmaros –hohtava kivi). Erityistä ei ole ainoastaan tämän tyylikkään kiven arvokas menneisyys, vaan myös muoti-ihanteiden voittaminen – Bianco Carraran kestävyys, läpikuultava pinta ja valossa helmeilevä kauneus ovat ikuisia….

  Lue lisää

  Jura Grey kalkkikivi on edelleen suosittu!

  Aivan kuten graniitti, marmori ja muut luonnonkivet, myös kalkkikivi on muodostunut miljoonia vuosia sitten geologisten, biokemiallisten yms. prosessien aikana. Luontoäiti on muotoillut kalkkikiven mallia todella kauan ja joissain kivissä on yhä edelleen selvästi nähtävissä jurakauden elämän jäljkiä ja merellisiä lietteitä.

  Lue lisää

  Keittiön uudistaminen on investointi omaan onnellisuuteen!

  Nykyään design-keittiökaapit valmistetaan laadukkaista materiaaleista, on luotu konkreettista tilaa varten ja perheen tarpeet huomioiden. Kaikkien erilaisten kahvojen, kiskojen, stopperien, koristepaneelien yms. joukosta valitsemiseen, oikean tekniikan löytämiseen ja toimivan keittiön suunnitteluun saattoi kulua tunteja ja tunteja sekä tuhansia euroja/kruunuja. Parin kolmen vuoden kuluttua voi alkaa tuntua siltä, että keittiö ei sittenkään ole aivan ihanteellinen tai olisi aika tehdä pieniä uudistuksia. Sitä varten ei tarvitse tehdä perusteellista remonttia tai ostaa uusia keittiökalusteita – usein uuden ja ainutlaatuisen tunteen saa myös työtason vaihtamalla!

  Lue lisää
Edelliset postitukset