Caesarstone -20%
Lue lisää
Granitopin keittiötasot – 10 vuotta!

Granitopin keittiötasot – 10 vuotta!

Granitop täyttää 10 vuotta 2021. Olemme olleet mukana mielenkiintoisissa projekteissa ja toimittaneet kivitasoja ja kivisiä ikkunalautoja, sohvapöytiä, hyllyjä, portaita, takkoja jne, yhteensä tuhansiin koteihin sekä liiketiloihin.

Vuosien mittaan on tapahtunut paljon. Olemme keränneet lisää kokemusta, verkkosivut ovat uudistuneet ja tuotevalikoimaa on laajennettu. Lisäksi olemme investoineet tuotantoon ja uudet tuotantotilat on otettu käyttöön. Kaiken tavoitteena on palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin! Monipuoliset ja riittävät varastomme takaavat nopeamman ja tehokkaamman palvelun.

Marmori, graniitti, kvartsi ja liuskekivi ovat kestäviä materiaaleja, joita ei tarvitse vaihtaa usein.  Tästä huolimatta asiakkaamme tilaavat tuotteitamme yhä uudelleen. Kaupunkiasunnon kestäviksi todettujen kauniiden keittiötasojen innoittamana samasta materiaalista ikkunalaudat tai kivitasot päätetään asennuttaa myös kylpyhuoneeseen tai kakkoskotiin. Kauniita kivitasoja voi tietysti suositella myös sukulaisille sekä ystäville…

Crystal Polar White

Kiitos luottamuksesta, suosituksista ja palautteesta – niiden ansiosta voimme kehittää tuotteistamme entistäkin parempia!

Juhlavuotta juhlistetaan koko vuoden ajan erilaisin tarjouksin, alennuksin sekä lahjoin, ja parin viikon välein sivustolla julkaistaan tarjous, alennus tai muu yllätys. Hintakehitys on vielä arvoitus, mutta varmaa on se, että iloisia yllätyksiä on luvassa koko vuodelle!

Yli 100 kiveä tarjoushintaan!

Juhlavuoden ja uuden showroomin avaamisen kunniaksi yli 100 suosittua materiaalia nyt saatavilla ennenkuulumattomaan tarjoushintaan!
Tutustu materiaalivalikoimaan ja löydä oma suosikkikivesi! Älä jätä tilaisuutta käyttämättä!

Päivitimme löytönurkan tarjoukset!

Löytönurkkaan olemme koonneet materiaaleja erityisen edullisesti 50% alennuksella. Valitse sopiva kivi keittiön tai kylpyhuoneen tasoksi, pöytälevyksi taloon tai puutarhaan, viimeistelyksi lipastolle tai yöpöydälle, kukkapöydälle, ikkunalaudaksi, tai miksei vaikkapa koristamaan pihapolkua tai kukkapenkkiä!
Valikoimassa on niin hiottua kuin kiillotettua kiveä – monta sataa eri kokoista kivilevyä marmorista, graniitista, kalkkikivestä ja kvartsista.

Etsi juhlamerkki ja voita 1000 euroa!

1. syyskuuta alkaa Granitopin syksykampanja, joka kestää kaksi kuukautta! Tämän vuoden synttärikisassa ideana on löytää sivustolle, artikkeliin tai tuotetietoihin peitetty ja Granitopin juhlavuoden kunniaksi uudistettu laatumerkki.

Jos löydät kyseisen merkin jostain muualta kuin tästä postauksesta, ota meihin yhteyttä lomakkeella ja lisää kommenttikenttään linkki sivulle, josta merkki löytyi. Merkin ”piilopaikka” vaihtuu kerran viikossa maanantaisin (6.9, 13.9, 20.9, 27.9, 4.10, 11.10, 18.10 ja 25.10), joten kisaan voi osallistua JOPA 9 kertaa. Voitonmahdollisuudet kasvavat joka kerta, kun löydät merkin ja ilmoittaudut uudelleen mukaan!

Voittaja julkistetaan 3.11.2021.

Ensimmäinen juhlavuoden merkin piilopaikka oli: https://granitop.fi/yhteystiedot/
Oikeita vastauksia tuli 26.
Toisella viikolla merkki löytyi täältä: https://granitop.fi/graniitti-marmori-vai-kvartsitaso/
Kolmannella viikolla merkki löytyi tuotetiedoista: https://granitop.fi/p/bianco-sardo/
Neljännen viikon merkki oli uutissivulla: https://granitop.fi/uudet-kivet-tyotasojen-materiaalivalikoima-laajentui/
Viides merkki löytyi täältä: https://granitop.fi/p/blanco-catris-s-flexo/
Kuudennella viikolla oikea vastaus oli: https://granitop.fi/p/crystal-calacatta-silva/
Seitsemäs merkki oli täällä: https://granitop.fi/crystal-calacatta-kvartsi/

Juhlapeli on nyt täydessä vauhdissa ja oikeita vastauksia kerätään joka viikko enemmän ja enemmän. Olemme päättäneet palkita ahkeria brändin etsijöitä ylimääräisellä palkinnolla. Granitopin sateenvarjon voittivat: M.G, G.B, A-L.W, J.S, L.V, B.E, S.S, S.G, A.T, A.K, R.A, M.V, S.J ja R.K.

Kisan kahdeksas merkki piilotteli täällä: https://granitop.fi/keittiotason-hinta/
Yhdeksäs ja samalla myös viimeinen merkki löytyi täältä: https://granitop.fi/p/ikkunalaudat/

Kiitos kaikille osallistujille! Osallistujia oli yhteensä 3749. Kilpaillun voitti Kari-Anne Strøm Tvetmarken. Paljon onnea!

Tarjous -40 % voimassa niin kauan kuin varastoa riittää.