Valitut materiaalit -50 %
Lue lisää
Kvartsikivivalikoima täydentyi

Kvartsikivivalikoima täydentyi

2024.Granitopin kvartsikivivalikoima täydentyi vuoden alussa ja Technistonen, Silestonen, Quartzformsin ym. kvartsitasojen ohella tarjoamme nyt perusvalikoimassa myös Caesarstonen materiaaleja.

Caesarstonekin käyttää kvartsikivien tuotannossa Silestonen, Technistonen, Quartzformsin ja monien muiden tapaan ns. Bretonin teknologiaa, jonka patentoi 1970-luvulla Marcello Toncelli. Luonnolliset täytemateriaalit (kvartsi/hiekka) sekoitetaan tärypuristustyhjiöteknologialla polymeerimassaan (joka on tavallisesti polyesterihartsia), tyhjiön aiheuttamisella ilma poistetaan, muotoiltua tuotetta tärytetään, puristetaan ja kuumennetaan, kunnes valmistuu tiivis ja ominaisuuksiltaan stabiili, kestävä levy.

%

Caesarstonen tutustumishinnat! Kaikki Caesarstonen kvartsitasot ovat 20 % alennuksessa elokuun loppuun saakka. Alennus koskee koko tilausta.

V. 1987 perustettu Caesarstone on yksi maailman suurimmista ja vanhimmista tekokiven valmistajista. Caesarstonen tuotesarja jakautuu mallistoihin:

  • Supernatural Designs on saanut inspiraatiota luonnosta ja siinä yhdistyvät maailman kauneimpien luonnonkivien kuviot ja värit.
  • Metropolitan-malliston kvartsikivien tehtävä on tavoittaa teollisen muotoilun ankara ja yksinkertainen olemus ja merkitä betoninharmaan nykyaikaisen sisustuksen ja jopa mahdollisesti karkealta vaikuttavan teollisuusarkkitehtuurin uudestisyntymistä.
  • Tuotesarjassa Classico on kvartsikivivalikoima kaikille, jotka arvostavat rauhallisempaa ja yhtenäisempää kuviota, klassisia värejä ja perinteistä tyyliä.

Moorland Fog on Supernatural-malliston kivi, jonka kermanvaalealla taustalla kiemurtelee tummanruskeiden ja harmaiden marmorimaisten juonteiden kuvio.

Bianco Drift on marmorista innoitusta saaneen Supernatural-malliston kivi, jonka vaaleanharmaata taustaa kaunistavat tumman- ja vaaleanharmaat ja myös beiget ja valkoiset laikut ja juovat.

Clamshell (P/H – saatavana sekä kiillotetulla että hiotulla pintakäsittelyllä) on Classico-tuotesarjan kvartsikivi, jonka vaaleanharmaata ja hillittyä, kalkkikiveä muistuttavaa taustaa koristaa vaaleista ja tummista laikuista muodostunut kuvio.

Alpine Mist on Supernatural-malliston kvartsikivi, jonka viileää sumunharmaata taustaa täydentävät karujen ja hentojen vaaleampien juovien kuvio sekä hieman tummemmat beiget pikkulaikut.

London Grey on Supernatural-sarjan vaalea kvartsi, jonka kuvio muistuttaa marmoria.

Piatra Grey on Supernatural-malliston kvartsikivi, jonka muotoilussa on esikuvaksi otettu Piatran vuoriketjun tummanharmaa kalliopinta, jota täydentävät marmorin tapaiseksi kuvioksi nivoutuneet ohuet vaaleammat juovat.

Frosty Carrina on vaalea kvartsi, joka kuuluu samoin Supernatural-tuotesarjaan ja jonka norsunluun sävyistä taustaa elävöittää marmorin juovien tapainen kuvio.

Pure White on Classico-malliston kivi, Caesarstonen valikoiman vaalein materiaali. Puhtaanvalkean kiven käyttäminen ei kiinnitä työtasoon liiallista huomiota, mutta se antaa raikkaan vaikutelman ja vaikuttaa tilaa laajentavasti.

Black (Burnt Cordite) on rakenteeltaan hienorakeinen, tumma ja tasokas kvartsikivi. Jos etsit yksinkertaista ja silti ylellisen vaikutelman antavaa mustaa pintaa, tämä materiaali on erittäin sopiva!

Organic White on Classico-malliston valkoinen kvartsikivi, joka näyttää Pure Whiten vieressä hieman tummemmalta ja rakeisemmalta. Hienosti sekoittuneet värikerrokset ja alasävyt antavat kivelle hienostuneen ja silkkimäisen ulkonäön.

Nougat on vaalea kvartsi, josta jää valkoinen vaikutelma vain kaukaa katseltaessa. Tälle Classico-malliston kivelle maalauskangasta muistuttavan ulkonäön antavat neutraaliväriset mineraalilastut ja hienorakeinen rakenne.

Snow on Classico-malliston kvartsikivi, joka on valkoinen kuin juuri satanut lumi. Sopii hillityn ulkonäkönsä ansiosta hyvin sekä keittiön työtasoksi että esimerkiksi julkisissa tiloissa käytettäväksi.

Oyster on Classico-malliston vaaleanharmaa, tuhkansävyinen kvartsikivi, jota elävöittävät hieman tummempisävyiset kvartsilastut.

Raven on Classico-sarjan hieman laikukaspintainen savuisen harmaa kvartsikivi, mikä antaa valossa materiaalille jonkin verran dramaattisen vaikutelman.

Shitake on beigenharmaa kalkkikivimäisen kuvioinen kvartsikivi. Sateisesta säästä ja luonnosta inspiraatiota saanut materiaali auttaa luomaan tasapainottavaa ja rauhoittavaa ilmapiiriä ja tuo kodin lämpöä ja viihtyisyyttä mihin tahansa tilaan.

Vanilla Noir on tummempaa marmoria muistuttava Supernatural- malliston kvartsi, jonka ylellisesti vaikuttavaa eebenpuun väristä taustaa läpäisevien vaniljansävyisten, kermanväristen marmorijuonteiden kuvio antaa materiaalille rohkean ja yksilöllisen ilmeen.

Symphony Grey on Supernatural- malliston kvartsi, jonka harmaalla ja luonnonkiveä muistuttavalla rakenteisella taustalla kiemurtelevat diagonaalit hopeiset raidat vaihtelevat tummempien mutkien ja laikkujen kanssa.

White Attica on Supernatural-sarjan luonnollisesta marmorista inspiraatiota saanut tekokivi, ohuiden tumman- ja vaaleanharmaiden, virheettömällä helmenvalkealla taustalla kiemurtelevien juovien yhdistelmä.

Turbine Grey on kvartsikivi, jonka muotoilussa harmaat kivirakeet vaihtelevat vaaleiden ja tummien juovien ja laikkujen kanssa. Supernatural- malliston materiaali jäljittelee luonnolliselle graniitille ominaista kivikkojen liikettä ja rakennetta.

Woodlands on tummempaa marmoria muistuttava Supernatural-sarjan kvartsi, jonka suklaan värisellä taustalla tanssii vaaleita, ohuita juovia.

Dreamy Carrara (H-honed) on kuuluisasta Carraran marmorista inspiraatiota saanut Supernatural- malliston hiottupintainen kvartsikivi. Silkinvalkealla taustalla muuttuvalla intensiivisyydellä kiemurtelevat ohuet, sinertävät ja vaaleanharmaat juovat symboloivat liikettä ja vaikuttavat kuvioon tallennetulta hetkeltä.

Statuario Nuvo on samoin valkoista marmoria muistuttava kvartsi, jonka kermansävyistä vaaleaa taustaa täydentävät klassiselle marmorille ominaiset tummanharmaat ja pehmeän ruskean sävyiset juovat. Muihin Supernatural- malliston marmorikuvioisiin kvartseihin verrattuna kuvio on suurempi.

Cloudburst Concrete (Rough) on Metropolitan-kokoelman vaaleanharmaa, lähes valkoinen kvartsikivi. Tekstuurinen Rough-viimeistely muistuttaa rosoisen rakenteensa puolesta harjattua (B-brushed) kiveä tai myös esimerkiksi rapattua seinää.

Rugged Concrete (Rough) on tummanharmaa märkää rappausta muistuttava kvartsikivi, jota täydentävät vaaleammat laikut. Metropolitan-malliston teolliseen interiööriin sopivien tekokovien ulkonäköä täydentää erityinen Rough-viimeistely, joka rosoisen pintansa vuoksi muistuttaa harjattua (B-brushed) kiveä.

Airy Concrete (Rough) on vaaleanharmaa, kuivan sementin värinen Metropolitan-sarjan kvartsi, joka kauempaa katsottuna muistuttaa siloteltua betonipintaa. Vaikutelmaa täydentää Rough-viimeistely, joka on karkea ja rakeinen, harjatun (B-brushed) kiven tapaan.

Excava (Rough) on beigenharmaa kuvioltaan intensiivinen Metropolitan-kokoelman kvartsi. Kupariset, ruosteisen ruskean punertavat ja hapettuneet viivat vaihtelemassa vaaleiden laikkujen ja tahrojen kanssa antavat kivelle vaikuttavan ja huomiota herättävän ulkonäön. Ankaraa ja samalla nykyaikaista yleisvaikutelmaa täydentää Rough-ulkonäkö.

Oxidian (Rough) on teollista muotoilua tarjoavan Metropolitan-malliston ruskehtavan harmaa kvartsi, jonka mustemaista tummaa taustaa kattaa dramaattinen ruosteen kaltainen vaikutelma.

Adamina (Rough) on Supernaturals-malliston yksinkertaisesti viimeistelty kvartsi, joka muistuttaa kullankeltaista dyyniä tai tuulten hiomaa hiekkakiveä.

Black Tempal (Rough) on taustaltaan tummanharmaa kvartsikivi, jota elävöittävät nokeentuneen pinnan yli virtaavat vaaleat kalkkipitoisia sedimenttejä muistuttavat raidat, kuten kallioon kivettyneet mineraalikerrokset. Metropolitan-sarjan kvartsin värileikissä yhdistyy yötaivas, joka kohtaa aaltoilevan veden.

Empira White on vielä yksi luonnonkiven esikuvan mukaan valmistettu kvartsikivi, jonka muotoiluun on vaikuttanut tulkinta kuuluisasta valkoisesta marmorista, sen helmenvalkeasta taustasta ja luonteenomaisesta suonikuviosta.

Empira Black on tummempaa marmoria muistuttava kvartsikivi, joka muuttaa minkä tahansa tilan ylelliseksi, kotikeittiöstä tai kylpyhuoneesta alkaen aina nykyaikaisten hotellien ja toimistojen auloihin ja juhlasaleihin saakka.

UUDET:

Calacatta Nuvo -kvartsikiven muotoilu kätkee sisällään klassisen Calacatta-marmorin mahtavan kauneuden. Leveät ja tyylikkäät harmaat mutkat puhtaanvalkoisella taustalla herättävät huomiota ja antavat sisustukselle ainutkertaisen kauniin ilmeen.

Taj Royale on hieman beigen sävyinen kvartsi, joka muistuttaa kalkkikiveä. Maitokahvin sävyisellä taustalla kohtaavat lämpimät ja luonnolliset sävyt – ruskehtavat mutkat ja viivat sekä vaaleanbeiget ja valkoiset täplät ja pienet laikut.

Riverlet on Classico-malliston kvartsikivi, jonka hennot hienorakeiset merenpihkapisteet muuttavat valkoista pehmeämmäksi ja lämpimämmäksi ja antavat sille kultaisen vaaleanbeigen vivahteen.

Wyndigo on Classico-malliston vaalea harmaanbeige (greige) kvartsikivi, joka jäljittelee luonnon värejä. Tämän materiaalin kuvio on erittäin hienorakeinen ja hauras kuin meren vaahto, joka kohtaa tuulen ja hiekan hiomat rantakivet.

Darcrest on Supernatural-malliston kvartsikivi – salaperäisesti kiehtovaa tummaa taustaa rikastavat pienet laikut ja sedimentit, jotka yhdessä orgaanisen okranruskean ja mullanvihreän hunnun kanssa vaikuttavat kuin eroosio kivisellä mäenrinteellä.

 

Selaa Granitopin kivivalikoimaa, tutustu lähes ilman mitään huoltoa kauniina pysyvien kvartsisten ja keraamisten tasojen plussiin ja miinuksiin, sekä laske, millä hinnalla voisit saada Sinun kotiisi sopivan kivitason!

Tutustu materiaaleihin!

Caesarstonen tutustumishinnat!

Kaikki Caesarstonen kvartsitasot ovat 20 % alennuksessa elokuun loppuun saakka. Alennus koskee koko tilausta.

  • Tarjous (-20 % koko tilauksesta) on voimassa vain Caesarstone-työtasotilauksissa, jotka on tilattu 1.4.2024–31.8.2024 ja maksettu tilauksessa ilmoitetun maksuaikataulun mukaisesti.
  • Tarjous koskee vain niitä työtasotilauksia, jotka sisältävät mittaus- ja asennuspalvelun.
  • Tarjousta ei voi vaihtaa käteiseen tai muihin etuihin.
  • Tarjous on voimassa sekä yksityishenkilöille että oikeushenkilöille.
  • Granitop pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja ja keskeyttää tai muuttaa kampanjaa lain sallimissa rajoissa ilmoittamalla siitä asiakkaille verkkosivustolla julkaistuissa tiedoissa.

 

Kvartsitasot

Uudet kivet – työtasojen materiaalivalikoima laajentui!

Minkä värinen ja kuvioinen työtaso pitäisi valita?