Valitut materiaalit -50 %
Lue lisää
Uudet kivet – työtasojen materiaalivalikoima laajentui!

Uudet kivet – työtasojen materiaalivalikoima laajentui!

Uusi vuosi toi mukanaan työtasojen laajemman materiaalivalikoiman ja meillä on ilo esitellä tuotevalikoimaamme lisätyt kivet!

Luonnonkivistä nyt saatavana ovat graniitti Colonial Ivory ja kalkkikivi Dietfurt Grey

Colonial Ivory

Colonial Ivory on graniitti, jota kaivetaan Intiassa. Se on graniitille ominaiseen tapaan hieman jyväkuvioinen harmaa kivi, mutta sisältää myös tummia ja vaaleita viivoja. Sopii ihanteellisesti työtasoihin sekä keittiössä että kylpyhuoneessa sekä takkojen koristeeksi ja ikkunalautoihin.

Dietfurt Grey

Kalkkikivi Dietfurt Grey on peräisin Baijerin vuorilta, samalta Saksan alueelta, josta kaivetaan myös toista suosittua kalkkikiveä Jura Greytä. Jura Greyhin verrattuna Dietfurt Grey ei ole niin beige, vaan pikemminkin tasaisemman harmaa, ehkä peräti sinertävän sävyinen.

Tutustu materiaaleihin!

Kvartsi-uutisia on kymmeniä, jopa 33 uutta tekokiveä!

Kvartsikivien inspiraationa ovat olleet luonnolliset kuviot. Modernin teknologian ansiosta Euroopassa valmistetun kvartsin tekniset ominaisuudet saattavat jopa ylittää vahvimpien graniittien kestävyyden ja helppohoitoisuuden. Tuloksena on työtaso, joka on sekä kaunis että kestävä!

Quartzforms tekokivet:

Veined Michelangelo

Veined Michelangelo sopii erinomaisesti sekä kylpyhuoneen että keittiön tasoksi. Kvartsikiven kestävyys ja likaahylkivyys on yhdistetty marmorimaiseen kuvioon.

Imperial Meringa

Imperial Meringan pinta on täplikäs ja hieman kalkkikivimäinen. Kvartsikiven lujuutta täydentävät vastasävyiset (tummemmat ja vaaleammat) täplät.

Fossil Nautilus on taustaltaan harmaa ja tummempia pilkkuja sisältävä tekokivi, joka muistuttaa hieman peltokiveä.

Lavic Navajo

Lavic Navajo on hiekkaisen beige tekokivi, jonka kermaista taustaa luonnehtivat erimuotoiset harmaat, keltabeiget ja ruskeat laikut ja osat.

Planet Mercury

Planet Mercury on harmaa tekokivi vaalealla marmorimaisella viivakuviolla. Yhdistämällä tuotannon innovaatiot ja luonnonkiven ulkonäkö valmistuu materiaali, jolla on erinomaiset tekniset ominaisuudet!

Planet Neptune

Planet Neptune on kvartsi, jossa herkkä harmaa marmorikuvio kohtaa nykyaikaisen tekokiven valmistusteknologian. Tuloksena on moderni työtasomateriaali, joka kestää tahroja.

Planet Pluto

Planet Pluto on kvartsi, jossa yhdistyvät moderni teknologia ja herkkä harmaaviivainen kuvio. Mustaa marmoria (Nero Marquina) muistuttava materiaali on samalla sekä kaunis että käytännöllinen.

Planet Venus on kvartsikivi, jonka helmenvalkeaa ja marmorimaista taustaa täydentävät herkät harmaat viivat – suonet. Verrattuna Planetin tuotesarjan toiseen edustajaan – Neptunukseen – on kuvio hajoavampi ja tuskin havaittavissa.

Planet Mars

Planet Mars on tummanharmaa, ruskeanmusta tekokivi, jonka suunnittelussa mallina on ollut tumma marmori. Luonnollisen marmorin (kuten Grigio Carnico tai Nero Marquina) koko kauneutta ei kuitenkaan ole täysin kopioitu, kuvio on herkempi eikä dominoi liikaa.

Planet Jupiterin tummalla pohjalla aaltoileva vaaleampi marmorikuvio ei tee kompromisseja. Kvartsikivi on kuin musta marmori, mutta samalla erittäin likaa kestävä, minkä takia se sopii käytettäväksi sekä keittiön että pesuhuoneen työtasona.

Planet Saturn on myös rohkea askel tulevaisuuteen. Sen muotoilussa heijastuu kaukaisten planeettojen kaipuu. Luonnonkiven kaltaista ilmettä täydentää moderni teknologia, jonka ansiosta kvartsikivisistä työtasoista on tulossa yhä suositumpia.

Absolute White

Absolute White on hienorakeinen vaalea kvartsikivi, jonka puhdas väri ja kauneus eivät hallitse liikaa. Sopii puhtautta ja raikkautta arvostavalle ihmiselle, jättää vaatimattoman teemansa ansiosta melko vapaat kädet tekniikan ja kalusteiden yhdistämisen suhteen.

Absolute Deep Black on syvän musta kvartsikivi, jonka käyttö lisää sisustukseen ajatonta tyylikkyyttä ja on samalla vaatimaton ja sopii yhteen kaiken (erityisesti modernin ruostumattoman tekniikan) kanssa.

Add Top Crystalin pinta on vaaleanbeige-valkoinen ja sen tasaista väriä täydentää kvartsihippusten kiiltävä ja kristallinen hehku. Kvartsikivi on valonheijastuksensa ansiosta kiinnostava jokaisesta katselukulmasta ja kaunistaa sekä keittiötä että kylpyhuonetta.

Add Top Crystal Black on tummataustainen kristallipaloja sisältävä kvartsikivi. Kiiltävät pisteet ja tummat peilinpalat muuttavat tyylikkään tumman työtason mielenkiintoiseksi.

Veined Africa

Veined Africa on mustapohjainen kvartsikivi, jossa yhdistyvät tekokiven käytännöllisyys ja luonnonkivimäinen ulkonäkö.

Veined Baroque

Veined Baroque on tummanharmaa kvartsi, jonka luonnolliselta näyttävät kivikuviot täydentävät tekokiven erinomaisia teknisiä ominaisuuksia. Todellista kauneuden ja innovaation harmoniaa!

Veined Bernini kvartsikivi muistuttaa hieman marmoria, mutta toisin kuin aito marmori, kvartsityötason vedenimukyky on lähellä nollaa. Tämä huokoinen ja tehtaassa saavutettu sileä pinta on erittäin helposti huollettava ja se on helppo pitää puhtaana.

Veined Canova on myös ihmisten luoma materiaali, mutta luonnonkiven kuvioita jäljittelevä kvartsikivi.

Extreme Iceberg White

Extreme Iceberg White on kvartsikivi, jonka talvinen raikkaus ja puhdas kauneus ilmenevät sekä yhtenäisenä vaaleana värisävynä että hienorakenteisena kuviona, joka on havaittavissa vain läheltä katsottaessa.

Extreme Night Black on musta kvartsikivi, jossa on erittäin hieno hiekanjyväkuvio. Näin tumma väri voi dominoida ja Extreme-kokoelmassa ilmenevä kiven luonne paljastuu vain läheltä tarkasteltaessa.

Fossil Seashell on myös harmaa kvartsi, kuten saman kokoelman Nautilus, mutta vaaleampi ja tuskin havaittavissa olevalla kuviolla, jonka ansiosta se näyttää betonipinnalta.

Breeze Ashen Light

Breeze Ashen Light kvartsikiville ominaista ovat elegantin vaaleanbeigellä taustalla aaltoilevat herkät valkoiset viivat.

Breeze Hull on tummanharmaa kvartsikivi, jonka pintaa luonnehtii marmorimainen vapaa ja suonikas kuvio.

Cloudy Black

Cloudy Black on musta tekokivi, joka sopii sekä moderniin että klassiseen sisustukseen. Verrattuna muihin mustiin kvartsikiviin, Cloudy Blackin väri on hieman himmeämpi, pilvimäisen harmaampi.

Cloudy Portland Grey

Cloudy Portland Greyn pinta muistuttaa hämäävän paljon betonia, mutta kvartsikivi voi valaistuksesta riippuen kimaltaa kaikissa sävyissä siniharmaasta beigenvaaleanpunaiseen.

Cloudy White

Cloudy Whitessa on muihin valkoisiin kvartsikiviin verrattuna hieman intensiivisempää jyvämäisyyttä, minkä takia se ei näytä täysin lumenvalkoiselta, vaan hieman hiekkaisemmalta.

QF Dark Grey

Qf Dark Grey on Quartzformsin ns. standardikivi – yksinkertainen ja tasainen kuvio tummanharmaalla taustalla on sekä tyylikäs että käytännöllinen.

QF Light Grey

Qf Light Grey on Quartzformsin ns. standardikivi – yksinkertainen ja tasainen kuvio vaaleanharmaalla taustalla on sekä tyylikäs että käytännöllinen.

Ma Beige on beigenvalkoinen tekokivi, jonka yhtenäistä vaaleaa taustaa koristavat erimuotoiset harmaat ja ruskeat läikät ja pisteet.

Ma Grey on vaaleanharmaa tekokivi, jonka yhtenäistä taustaa koristavat erimuotoiset siniharmaat, valkoiset ja ruskeat läikät ja pisteet.

MA White

Ma White on vaaleanbeige tekokivi, jonka yhtenäistä kermanvalkeaa taustaa koristavat erikokoiset ja -muotoiset harmaat ja ruskeat läikät ja pisteet.

Lavic Black on mustataustainen, mustaharmaita laikkuja sisältävä kvartsikivi, joka on etäältä tasaisen tumma, mutta jonka kuvio on läheltä katsottuna mielenkiintoinen ja erinomaisesti kuivuneita vesiroiskeita piilottava.

 

Tutustu myös muihin materiaaleihin ja löydä keittiöösi tai kylpyhuoneeseesi työtaso, joka on sekä kaunis että kestävä! Syötä hintalaskuriin haluamasi kivilaatan mitat ja saat likimääräisen tarjouksen muutamassa minuutissa.

Kvartsitasot

Minkä värinen ja kuvioinen työtaso pitäisi valita?