Uudet kivet – työtasojen materiaalivalikoima laajentui!

Uudet kivet – työtasojen materiaalivalikoima laajentui!

Uusi vuosi toi mukanaan työtasojen laajemman materiaalivalikoiman ja meillä on ilo esitellä tuotevalikoimaamme lisätyt kivet!

Luonnonkivistä nyt saatavana ovat graniitti Colonial Ivory ja kalkkikivi Dietfurt Grey

Colonial Ivory

Colonial Ivory on graniitti, jota kaivetaan Intiassa. Se on graniitille ominaiseen tapaan hieman jyväkuvioinen harmaa kivi, mutta sisältää myös tummia ja vaaleita viivoja. Sopii ihanteellisesti työtasoihin sekä keittiössä että kylpyhuoneessa sekä takkojen koristeeksi ja ikkunalautoihin.

Dietfurt Grey

Kalkkikivi Dietfurt Grey on peräisin Baijerin vuorilta, samalta Saksan alueelta, josta kaivetaan myös toista suosittua kalkkikiveä Jura Greytä. Jura Greyhin verrattuna Dietfurt Grey ei ole niin beige, vaan pikemminkin tasaisemman harmaa, ehkä peräti sinertävän sävyinen.

Kvartsi-uutisia!

Kvartsikivien inspiraationa ovat olleet luonnolliset kuviot. Modernin teknologian ansiosta Euroopassa valmistetun kvartsin tekniset ominaisuudet saattavat jopa ylittää vahvimpien graniittien kestävyyden ja helppohoitoisuuden. Tuloksena on työtaso, joka on sekä kaunis että kestävä!

Quartzforms tekokivet:

Veined Michelangelo

Veined Michelangelo sopii erinomaisesti sekä kylpyhuoneen että keittiön tasoksi. Kvartsikiven kestävyys ja likaahylkivyys on yhdistetty marmorimaiseen kuvioon.

Imperial Meringa

Imperial Meringan pinta on täplikäs ja hieman kalkkikivimäinen. Kvartsikiven lujuutta täydentävät vastasävyiset (tummemmat ja vaaleammat) täplät.

Fossil Nautilus on taustaltaan harmaa ja tummempia pilkkuja sisältävä tekokivi, joka muistuttaa hieman peltokiveä.

Lavic Navajo on hiekkaisen beige tekokivi, jonka kermaista taustaa luonnehtivat erimuotoiset harmaat, keltabeiget ja ruskeat laikut ja osat.

Planet Mercury

Planet Mercury on harmaa tekokivi vaalealla marmorimaisella viivakuviolla. Yhdistämällä tuotannon innovaatiot ja luonnonkiven ulkonäkö valmistuu materiaali, jolla on erinomaiset tekniset ominaisuudet!

Tutustu myös muihin materiaaleihin ja löydä keittiöösi tai kylpyhuoneeseesi työtaso, joka on sekä kaunis että kestävä! Syötä hintalaskuriin haluamasi kivilaatan mitat ja saat likimääräisen tarjouksen muutamassa minuutissa.