Caesarstone -20%
Lue lisää
Blancon altaat ja hanat – täydellisyys heijastuu yksityiskohdista

Blancon altaat ja hanat – täydellisyys heijastuu yksityiskohdista

Vesi on tärkeää jokaiselle elävälle organismille ja ihmiskehosta noin kaksi kolmasosaa on vettä. Vesi on tärkeää myös keittiössä eikä ainoastaan ruoissa ja juomissa, vaan myös ruoanvalmistuksessa, salaattien, hedelmien ja vihannesten puhdistuksessa, astianpesussa jne.

Väitetään, että kun tarkastellaan ihmisten liikkumista keittiössä, ruoanlaitto ja liesi vievät vain 25 % ajasta. Sisustusarkkitehdit ja ergonomisten elinympäristöjen mallintajat ovat havainneet, että 60 % ajasta ruoan ystävä viettää ns. märällä alueella, pesualtaan luona, ja noin 15 % ajasta jää muihin toimiin. Voidaan sanoa, että työtason, altaan ja hanan valinta, niiden sijainnin ja asukkaan tilassa liikkumisen suunnittelu eivät ole mitenkään nopeita päätöksiä. Pikemminkin kriittinen, harkittu projekti, joka voi muuttaa keittiössä oleskelun ja työskentelyn mukavaksi ja nautinnolliseksi.

Kokonaisratkaisut, jotka on luotu käyttäjäystävällisyys ja toiminnallisuus huomioiden

Liikekolmion, joka yhdistää altaan, jääkaapin ja lieden, tulisi olla perustana kaikelle keittiösuunnittelulle. Jääkaappia ja liettä ei yleensä kukaan sijoita vierekkäin, mutta pesuallas sopii kyllä lieden lähelle. Jos pesuallasta vastapäätä on jääkaappi tai allas on sijoitettu keittiösaarekkeeseen lieden ja jääkaapin väliin, on kaikki tarpeellinen lähellä ja vältetään energiaa kuluttava turha liikkuminen. Myös astianpesukone sopii hyvin pesualtaan läheisyyteen – se auttaa pitämään putkityöbudjetin kurissa!

Valitse oikea allas!

Altaan valinta riippuu suuresti keittiökalusteiden mitoista ja käyttäjän elämäntavasta. Tarvitsetpa sitten pienen ja pyöreän kulhon salaatin huuhteluun tai kaksi leveää pesuallasta, Blancon tuotevalikoimasta löydät kaikki vaihtoehdot. Saatavilla on sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja laadukkaita keittiökoneita (mukaan lukien mattapintainen Durinox) että keraamisia ja patentoidusta tekograniitista valmistettuja altaita. Valinnassa tärkeää on myös altaan asennustapa. Kiveä muistuttavasta materiaalista (Silgraniitti) valmistettuja altaita on saatavana useissa eri värisävyissä ja ne voidaan asentaa sekä työtason päälle että alle. Halusitpa työtason kiveen upotetun, alle asennetun tai alta upotetun altaan – kaikki on mahdollista!

Tee ruoanlaitosta helppoa ja nautinnollista!

Altaaseen ihanteellisesti sopivien lisävarusteiden avulla keittiössä työskentelystä tulee tehokasta ja mukavaa. Erityisesti joka mallia varten sovitetun leikkuulaudat ja kulhot, siivilät, astiatelineet, pannunaluset ja ripustustelineet on valmistettu altaan mittojen, materiaalin ja muodon mukaan. Jos valitset jo suunnitteluvaiheessa myös sarjaan sopivan jätteidenlajittelu- ja säilytysjärjestelmän voit olla varma, että tulos on kaunis kokonaisuus!

Monissa Blancon altaissa on otettu muutama vuosi sitten käyttöön sihtimalli, jota voidaan käännettynä käyttää altaan tulppana. Tämä ns. InFino-viemärijärjestelmä on suunniteltu puhtaus ja luotettavuus huomioiden. Yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu kätkee itseensä jopa enemmän kuin ensisilmäyksellä näyttää. Nimittäin loppuun asti mietityn teknisen ratkaisun, jossa on mahdollisimman vähän rakoja ja kulmia, mikä auttaa välttämään ruokajäämien kertymistä.

Huolellinen tuotekehitys ja perfektionismi näkyvät myös pesualtaiden suunnittelussa. Innovaation osoitukseksi sopii porrasreunainen Etagon-sarja, johon kuuluu kaksi altaan mittaan sopivaa jalasta (kiskoa). Tällaisella ratkaisulla voidaan luoda altaan keskellä olevalle väliportaalle lisätaso, johon sopii kulho tai esimerkiksi huuhtelusiivilä. Kun altaan päälle sijoitetulta leikkuulaudalta voi työntää pilkottavat suoraan pannulle tai siivilään, on jälkien siivoaminen paljon nopeampaa ja helpompaa!

Blanco Etagon 500 U Silgranit

Blanco Silgranit PuraDur-altaat tuovat keittiöön väriä!

Käyttömukavuus ja laatu ovat kodin ja keittiön remonteissa ensiarvoisen tärkeitä, mutta ei pidä myöskään unohtaa kauneutta! Yhä useammat ihmiset haluavat, että keittiö on toiminnallisen suunnittelun ja modernin tekniikan lisäksi myös harmoninen kokonaisuus. Käsilaukun ja kenkien tavoin myös kivitason, pesualtaan ja hanan on sovittava yhteen eikä niiden tarvitse välttämättä olla ruostumatonta terästä. Blancon tuotteilla on helppo vastata näihin vaatimuksiin ja vielä enemmän. Takaamme, että altaasta, hanasta, saippuapumpusta ja lisätarvikkeista koostuva kokonaisuus kestää vuosia – yhtä kauan kuin kivityötaso pysyy kauniina.

Patentoitu materiaali Silgranit PuraDur on:

  • hygieeninen ja helposti puhdistettava,
  • iskunkestävä ja naarmuuntumaton,
  • hapon- ja lämmönkestävä,
  • voi olla kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa,
  • haalistumaton ja miellyttävä kivinen pinta.

Blanco Silgranit PuraDur -altaita on saatavana eri väreissä. Valikoimissa on myös keraamisia Ceramic PuraPlus -altaita. Moderneista väreistä on lisätty betoninharmaa ja mattamusta, aiemmasta Silgranitin värivalikoimasta jäljellä ovat antrasiitti, kahvinruskea, kivenharmaa, tryffeli, muskottipähkinä, alumiini, jasmiini, helmenharmaa ja valkoinen. Vaikka samppanjan väriä ei enää valmisteta, on todennäköistä, että joitain pesuallasmalleja tai -kokoja on saatavana myös tässä sävyssä.

Maut muuttuvat eivätkä samat värit ole muodissa koko ajan. Siksi myös suosituimpien tuotteiden varasto on suurempi ja toimitusaika lyhyempi kuin harvemmin liikkuvilla altailla. Jos haluat olla varma, että keittiön valmistuminen ei viivästy altaan odotusaikaa, tarkista haluamasi mallin saatavuus myyntiosastomme avuliaalta työntekijältä!

Uutuus – Blanco Subline 500 U Black Edition!

Katso altaita!

TOP 10 vuonna 2021

Subline 500 U (Black Edition)
Andano 700 U
Subline 700 U Level (White)
Andano 500 U
Claron 500 U
Etagon 500 U Silgranit (Alu-metallic)
Etagon 700 U Silgranit (Coffee)
Zerox 500 IF
Zerox 340/180 U
Claron 700 IF Durinox

Hintalaskuri