Valitut materiaalit -50 %
Lue lisää
Jouluajan erikoistarjous: -10 % koko tilauksesta ja ilmainen mittaus!

Jouluajan erikoistarjous: -10 % koko tilauksesta ja ilmainen mittaus!

Vuoden loppu on upeaa aikaa, jolloin valmistelemme kotimme juhlakuntoon ja valmistaudumme viettämään joulua ja vuodenvaihdetta ystäviemme ja perheemme kanssa. Anna tänä vuonna kodillesi poikkeuksellisen kaunista hohtoa tilaamalla uusi ja kestävä kivinen työtaso Granitopista!

Lähestyvän vuodenvaihteen juhlistamiseksi meillä on suurenmoinen erikoistarjous, joka koskee Granitopin laajan tuotevalikoiman kaikkia materiaaleja.

Noble Areti Bianco

Vain 31. joulukuuta asti saat 10 % alennusta koko työtasotilauksestasi – tilaatpa keittiöösi sitten luonnollista graniittia, kalkkikiveä, marmoria tai vaikkapa kiehtovakuvioista kvartsia tai keramiikkaa.

Tutustu materiaaleihin!

Koska alennus koskee koko tilausta, kyseessä on loistava mahdollisuus hankkia työtason lisäksi myös laadukas Blanco-allas, sekoitin ja saippuapumppu, ja luonnollisesti saat 10 % alennuksen myös työtason käsittelystä, asennuksesta ja kuljetuksesta. Kaiken lisäksi 1. – 31. joulukuuta tehtyjen tilausten osalta on keittiön mittaus täysin ilmainen!

Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä, vaan etsi suuresta tuotevalikoimastamme juuri sellainen työtaso, joka vastaa odotuksiasi ja sopii kotiisi kuin valettu. Kivinen työtaso on suurenmoinen lahja, joka tarjoaa iloa vuosikausiksi.

Napsauta tästä, niin näet kaikki työtasot.

  • Tarjous (-10 % koko tilauksesta ja ilmainen mittaus) koskee vain tilauksia, jotka on esitetty aikavälillä 1. – 31.12.2023 ja jotka on maksettu tilauksessa merkittyyn eräpäivään mennessä.
  • Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.
  • Tarjousta ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi eduksi.
  • Tarjous on voimassa sekä luonnollisille että oikeushenkilöille.
  • Granitop varaa itselleen oikeuden muuttaa näitä ehtoja ja keskeyttää kampanja tai muuttaa sitä lain sallimissa rajoissa ilmoittamalla siitä asiakkaille kotisivulla julkaistavilla asianmukaisilla tiedoilla.
Starlight Black

Suosittuja materiaaleja


Selaa Granitopin kivivalikoimaa, tutustu lähes ilman mitään huoltoa kauniina pysyvien kvartsisten ja keraamisten tasojen plussiin ja miinuksiin, sekä laske, millä hinnalla voisit saada Sinun kotiisi sopivan kivitason!
Jos unelmiesi keittiö on jo valmis, ja haluat kertoa tarinasi, ota meihin yhteyttä tai lisää arvostelu ja kuvat Granitopin Facebookiin tai Google -tilille.

Hintalaskuri
Noble Carrara