Valitut materiaalit -50 %
Lue lisää
Valkoisen marmorin monet kasvot – jokainen luonnonkivistä valmistettu työtaso on ainutlaatuinen!

Valkoisen marmorin monet kasvot – jokainen luonnonkivistä valmistettu työtaso on ainutlaatuinen!

Valkoinen marmori Bianco Carrara C on peräisin Italiasta, Carrarasta, joka on yksi maailman vanhimpia jatkuvasti kehittyviä teollisuusalueita. Marmoria on louhittu siellä yli 2000 vuotta eikä vaikuta siltä, että luonteikas kivimateriaali menettäisi suosiotaan. Pikemminkin sen kysyntä kasvaa yhä nopeasti.

Granitopissa pyrimme tekemään kaikkemme, että jokainen asiakkaamme saisi kuninkaallista palvelua. Meillä on kaivoksilla omat yhteistyökumppanimme, jotka takaavat materiaalin laadun ja varmistavat, että Granitopillla on aina riittävästi tätä upeaa ja historiallista kiveä. Marmorin valinta ja lajittelu alkaa jo kaivoksella ja työ perustuu vuosisatojen kokemukseen, joka on siirtynyt isältä pojalle. Perinteet ja tiedot auttavat paikallisia asiantuntijoita erottamaan, mistä marmorilajista tai laatuluokasta on kyse, mutta parhaimmatkaan marmorituntijat eivät voi vaikuttaa kiven väriin tai harmaanvalkoisella taustalla aaltoilevien viivojen paksuuteen ja suuntaan. Voidaan siis sanoa, että marmorin ainutlaatuisesta mallista on kiitettävä luontoa.

Granitopin kivimestarit käyttävät kaikkia taitojaan, että marmoritaso näyttäisi virheettömältä ja yksityiskohdat sopisivat täydellisesti yhteen. Suurempia keittiöitä valmistettaessa ja tasoa taustakiveen sovitettaessa pyrimme käyttämään samaa tai seuraavia kivilaattoja (slabeja). Silloin kuvio on yhtäläisempi ja liitoskohdat eivät pistä silmään. Kuvioita emme kuitenkaan voi muuttaa. Granitop ei maalaa kivilaattoja eikä piirrä lisää viivoja. Makuja on monia ja samoin jokainen marmorista valmistettu keittiö on erilainen. Jotkut asiakkaat haluavat mieluiten marmoria, jossa on tiheämpi kuvio, toiset haluavat tummempaa kiveä ja valittavat, että tausta on liian vaalea…

Jos haluaa olla täysin varma siitä, millainen lopputulos on, voi olla parempi käyttää tekokiveä. Kvartsikiven pinta ovat luonnonkiven jäljitelmä, mutta kuvio on ihmisen luoma eli tuotannossa käytännössä muuttumaton.

Tutustu materiaaleihin!

Valkoista marmoria meillä on aina varastossa ja mahdollisuuksien mukaan otamme huomioon kaikki erikoistoiveet, myös silloin, kun kivimestarillamme on kivilevyn leikkaamisesta ja tasoksi liittämisestä eri mielipide kuin asiakkaalla. Kiven menekki voi kuitenkin asiakkaan ohjeita noudattaen olla tavanomaista isompi ja tyylitajuisemman tai vaativamman asiakkaan tilaus voi osoittautua kalliimmaksi kuin alustava hinta-arvio.

Valkoinen marmori on keittiötasona erittäin hyvä mahdollisuus muuttaa koti ja sen sisustus ylelliseksi. Kun marmorikeittiö täydennetään muilla katseita vangitsevilla yksityiskohdilla, voi jokainen saavuttaa haluamansa keittiön. Sitä varten Granitop tarjoaa työtasojen tilausmahdollisuuden lisäksi myös kivitasoihin sopivia laadukkaita keittiöaltaita sekä runsaasti erilaisia jännittäviä design-hanoja ja saippuapumppuja.

Katso altaita!

Yksi sisustussuunnittelun tärkeitä aspekteja on se, että tilassa, jossa vietämme aikaa, meillä olisi hyvä, mukava ja turvallinen olo. Mitä vaaleampi on työtason kiven väri, sitä tilavammalta huone tuntuu. Mitä puhtaampi ja kauniimpi keittiö – kodin sydän – sitä enemmän huoneessa tuntuu myös emotionaalista lämpöä.

Esimerkkejä valkoisen marmorin Bianco Carrara C:n kivilaatoista:
slabien väri voi vaihdella valkoisesta harmaaseen, viivojen (suonten) leveys ja kuvio ei koskaan ole täysin sama!

Hintalaskuri

Keittiötasot Carrara-marmorista

Marmori

Marmori – kuninkaallinen materiaali

Marmorityötasot ovat yhä muodissa!