Valitut materiaalit -50 %
Lue lisää
Kaunis koti on ilo silmälle!

Kaunis koti on ilo silmälle!

Kodin remontointi on aikaa vievää, ja keittiön kivitasot ovat vuorossa yleensä vasta viimeisessä vaiheessa. Me emme välttämättä edes näe valmista lopputulosta, jonka eteen olemme ponnistelleet yhdessä asiakkaan kanssa vaan jotain maalattavaa, laatoitettavaa tai tiivistettävää on melkein aina jäljellä. Kaikki ei ole valmista vielä silloinkaan, kun tasot, taustalevyt, allas ja hana on asennettu.

Siksi olemmekin erityisen iloisia, kun sähköpostiin tipahtaa tai Facebookin seinälle ilmestyy iloinen viesti ja kuvia valmiista keittiöstä. On todella kiva nähdä kuvia viimeistä piirtoa myöten viimeistellyistä keittiöistä, kylpyhuoneista ja takoista. Vietämme kaikki päivät kivien parissa, ja nämä valokuvat ovat todistus siitä, että työmme tuloksena todellakin syntyy jotain kaunista ja ainutlaatuista.

Toisinaan saarekkeen puolelta keittiöstä otetut kuvat näyttävät suorastaan ammattilaisen ottamilta, ja kuvista välittyy kivitason säihkyvän pinnan, graniitin kuvion ja keittiökoneiden muodostama täydellinen harmonia.


Kiillotettu Viscount White-taso sopii hyvin yhteen sekä harjatun teräksen että alumiinin kanssa – mustista ja vaaleista sävyistä puhumattakaan. Trendikäs ja samalla myös ajaton, yksilöllinen ja miellyttävä mutta kuitenkin yksinkertainen – tyyliltään pohjoismainen keittiö on kaikkea tätä. Yleisilme on rauhallinen tai jopa minimalistinen, mutta kuitenkin tarkkaan harkittu ja toimiva.

Kivitason valitseville kaunis lopputulos on tärkeä, joten olemme todella iloisia, että laatumme vastaa asiakkaidemme vaativaa makua. Jokainen toimeksianto, kivilaji ja tilaus on yksilöllinen, ja meillä on pitkä kokemus tällaisesta sisustamisesta. Yhteistyössä on tiettyä synergiaa, ja yksilölliset toteutukset kasvattavat osaamistamme. Niiden ansiosta syntyy lopputulos, josta voimme olla syystä ylpeitä. Asukkaiden toiveita ja tarpeita vastaava keittiö, joka on samalla myös ainutlaatuisen kaunis, herättää varmasti huomiota ja ihailua.

Tutustu materiaaleihin!

Kiitämme Granitopin asiakkaita kauniista sanoista, luottamuksesta ja upeista kuvista!

Parhaat ja kauneimmat keittiötasot, takat, pöydät ja ikkunalaudat graniitista, marmorista ja kvartskivestä ovat jotain sellaista, mikä kannattaa jakaa muiden kanssa!

Portaat – valinta vuosikymmeniksi

Kaunis marmoritakka on kodin sydän

Marmoriset ikkunalaudat – kotisi katseenvangitsijat

Ulkokeittiö on kotipihan kuningatar

Jos tuotevalikoimassa on kiven neliöhinta, miksi laskimella laskettaessa 1×1 m kokoinen pöytä on kalliimpi?

Kivien hintaa materiaalisivulla tulisi pitää ohjeellisena, koska neliöhinta on vain yksi osa työtason tms. kivilaatan kokonaishinnasta. Kivilaatasta (slabista) neliömetrin kokoisen pöydän saamiseksi on tehtävä vähintään 2, usein jopa 4 leikkausta (saha – 2000–4000 mm), lisäksi kaikki näkyvät reunat on viimeisteltävä (profiili – 4000 mm). Laskurissa lisätään loppusummaan myös arvonlisävero ja kuljetuskustannukset, jotka myös vaikuttavat hintaan. Toisaalta puutarhapöydän, kukkahyllyn, jalustan tai takanreunuksen hinta voi olla matalampi kuin laskurissa, koska löytöosaston materiaalijäämien (-50 %) osalta kivilevyn hinta voi olla erittäin edullinen.

Voiko tilata myös pienempiä kivipaloja? Kylpyhuone, ikkunalauta, pöytälevy...

Kivilaatat, joiden sivun pituus on alle 600 mm, ovat meillä AINA alennuksessa. Samalla on otettava huomioon, että jo pienten kivituotteiden tilauksessa materiaalin hintaan lisätään leikkauksen ja reunojen viimeistelyn hinta sekä kuljetuskustannukset.

 

Hintalaskuri