Valitut materiaalit -50 %
Lue lisää
Kaunis marmoritakka on kodin sydän

Kaunis marmoritakka on kodin sydän

Usein sanotaan, että keittiö on kodin sydän. Ne, joilla on kotona takka, uskaltavat väittää vastaan – kodin sydän on takka. Ei ole mitään parempaa kuin kylmänä talvena tai jopa hämäränä kesäiltana kokoontua perheen kanssa takan ympärille nauttimaan sen lämmöstä ja tulen rätinästä. Tuli on aikojen alusta lähtien ollut juuri se paikka, jonka ympärille on iltaisin kokoonnuttu läheisten kanssa lämmittelemään ja kertomaan tarinoita.

Kestävä marmoritakka kestää useita sukupolvia!

Ilmastossamme tulisijat ovat kodeissa erittäin tärkeässä asemassa. Kolkossa ja kylmässä huoneessa asuminen ei olisi kovin nautinnollista.
Lämmitysvaihtoehtojen valikoima on laaja ja mielenkiintoinen – markkinoille tulee aina uusia ratkaisuja, mutta takka on jotain, joka pysyy. Vaikka on luotu tehokkaampia lämmitysratkaisuja, niitä ei voida verrata takan lämpöön ja viihtyisyyteen, jota kotona usein kaivataan.

Jos tarkastellaan historiaa, niin viktoriaanisella aikakaudella suosittiin juuri marmori- tai graniittitakkoja, jotka oli rakennettu kestämään useita sukupolvia ja olivat kotien keskipisteenä, toivat lämpöä ja silmän iloa. Myös nykypäivänä marmori on arvostettu materiaali juuri kestävyytensä ja klassisen ulkonäkönsä takia. Jos haluat takan, joka koristaa kotiasi koko elinikäsi ja jota lapsenlapsesikin voivat käyttää, on marmori oikea valinta.

Tutustu materiaaleihin!
Grigio Carnico marmori

Helppo hoitaa, turvallinen käyttää

Yksi syy, miksi kannattaa valita takan materiaaliksi marmori, on luonnollisen kivimateriaalin lämmönkestävyys, ja samalla kiillotettu marmori ja graniitti ovat helppohoitoisia. Takan käyttäjät ovat tottuneet ärsyttäviin tahroihin, joita aikojen saatossa kertyy takan ulkopinnoille. Kiillotettu kivi (graniitti ja marmori) ei helposti tahriinnu ja se on helppo puhdistaa kostealla rievulla. Eräs käytännöllinen ominaisuus, joka muuttaa graniitin ja marmorin erinomaiseksi materiaaliksi takkajulkisivujen rakentamisessa on se, että vahvempi kiviaines on täysin palonkestävä. Äärimmäisen turvallinen käytettäväksi kotona tulipesän vuorauksessa.

Star Gate graniitti
Viscount White graniitti

Klassikko ei koskaan mene pois muodista

Sanotaan, että muodit tulevat ja menevät, mutta klassikot pysyvät. Tämä pätee myös kivisiin takkoihin. Graniitti ja marmori ovat kuin takkojen “pikkumusta”, joka ei koskaan poistu muodista. Materiaalit ovat aikojen kuluessa todistaneet käytännöllisyytensä, eikä kiven suosio vähene, vaan kasvaa. Laaja värivalikoima antaa mahdollisuuden suunnitella ainutlaatuisia ja jännittäviä ratkaisuja, jotka eivät koskaan muutu ikäviksi.

Emerald Pearl graniitti

Sopiva valikoima jokaiseen kotiin

Valitsemalla marmori- tai graniittitakan, saat kotiisi ainutlaatuisen design-elementin, jollaista ei ole kenelläkään muulla. Marmorin tai graniitin ainutlaatuiset kuviot eivät rajoita mielikuvitusta. Elegantti tumma graniitti tai musta marmori sopivat erinomaisen hyvin moderniin sisustukseen. Ne muuttavat tilat edustuksellisiksi. Jos kuitenkin haluat jotain jännittävämpää, niin miksi et päällystäisi takkaa esimerkiksi Viscount White harmaanmustilla graniittilevyillä? Tai valitse kotisi sydämeksi takka kirkkaanvalkoisesta Carraran tai Calacattan marmorista. Rohkeat kodinsisustajat löytävät luonnon keskellä liikkuessaan monien luonnon valmistamien mallien joukosta ainutlaatuisen ratkaisun omaan kotiinsa, oli kyseessä sitten kiiltävä musta, valkoinen, norsunluu, jokin vaaleanruskean sävy tai peräti vihreät Verde Savana ja Verde Guatemala, jotka saavat takan näyttämään kuninkaalliselta.

Nero Assoluto graniitti

Granitopista voit tilata ainutlaatuisen takan vuorauksen, joka koristaa kotia ja lisää kiinteistön arvoa. Marmorilla, graniitilla tai kvartsikivellä päällystetyt takat ovat todellinen sisustuselementti, joka lämmittää perheenjäseniä ja vieraita hivellen samalla silmää. Kotisivullamme voit tutustua materiaalivalikoimaan, nähdä jännittäviä malleja ja sävyjä – siis löytää sopivan kiven niin klassista tyyliä arvostaville kuin myös hieman rohkeampaa ratkaisua hakeville. Ota yhteyttä Granitopin asiantuntijoihin löytääksesi juuri sinulle sopivin ratkaisu ja tilaa!

Jura Grey
Noble Pietra Grey kvartsikivi
Viscount White graniitti
Grigio Carnico

TYÖTASOKIVIEN TOP 10

Jura Grey
Bianco Carrara C
Mystery White
Noble Ivory White
Noble Concrete Grey
Nero Assoluto
Noble Carrara
Noble Supreme White
Steel Grey
Viscount White

Marmoriset ikkunalaudat – kotisi katseenvangitsijat

Keittiötasot Carrara-marmorista

Marmori

Musta vai valkoinen marmori? Vai peräti vihreä?

Musta marmori – viihtyisän kodin ylellinen helmi

Marmori – kuninkaallinen materiaali

Marmorityötasot ovat yhä muodissa!

Marmoriset työtasot – ajatonta eleganssia