Caesarstone -20%
Lue lisää
Erikoistarjous!

Erikoistarjous!

Ale!

Hiottu kalkkikivi Azul Bateige (20/30 mm) ja kiillotettu kvartsikivi Harmonia Dolomites (30 mm) puoleen hintaan!

Tarjous -50 % voimassa niin kauan kuin varastoa riittää.

Harmonia Dolomites kvartsikivi

Granitop toimii edelleen!

COVID-19-viruksen leviämisen rajoittamiseksi useissa maissa vallitsevat poikkeusolot ja säännöt, jotka vaikuttavat hieman myös Granitopin työhön.
Päätavoitteemme on noudattaa aiempia sopimuksia ja tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukasta ja sujuvaa palvelua. Nyt, kun monet ovat enemmän kotona, on erittäin tärkeää, että remontit eivät viivästy ja asiakkaamme pääsevät nauttimaan uudesta työtasostaan mahdollisimman pian.

Mitä on tärkeää tietää kriisistä?

* Granitopin tehdas ja tuotantotiimi työskentelevät normaalin aikataulun mukaisesti. Niin kauan kuin liikkumisrajoituksia ei ole, mittaaja-asentajat saapuvat paikalle sovittuna aikana.

* Kuljetus- ja asennuspalvelut taataan, koska Granitopin asennustiimit ovat yleensä pääasiassa kohdemaassa eivätkä matkusta rajojen yli.

* Olemme järjestäneet toimistotyömme siten, että voimme estää viruksen leviämisen ja suojata työntekijöiden ja asiakkaiden terveyttä. Koko asiakaspalveluosasto työskentelee kotitoimistoissa, fyysiset tapaamiset on minimoitu, koulutukset ja muut tapahtumat on siirretty.

* Mittaajien ja asentajien kanssa tapaamisessa pyydämme välttämään lähikontaktia ja kättelemistä. Suosittelemme myös pesemään käsiä useammin ja käyttämään desinfiointiaineita (kuten Granitopin työntekijät tekevät).

* Kommunikoimme mielellämme kanssasi sähköpostitse ja puhelimitse, tarvittaessa myös Skypen tai videopuheluiden välityksellä.

 

Kaikista mahdollisista tulevista muutoksista, jotka liittyvät Granitopin työtasojen tuotantoon, myyntiin ja asennukseen, tiedotamme erikseen.

Voimia ja terveyttä toivottaen
Granitop