Caesarstone -20%
Lue lisää
Kivitasot keittiöön – enemmän mahdollisuuksia kuin uskotkaan!

Kivitasot keittiöön – enemmän mahdollisuuksia kuin uskotkaan!

Graniitista, marmorista ja kvartsikivestä valmistetut työtasot ovat edustavan näköisiä, helppohoitoisia ja kivipinnat soveltuvat sekä moderniin design-keittiöön että klassiseen sisustukseen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on hyvä tietää kaikki mahdollisuudet, joita näiden ainutlaatuisten materiaalien käyttö tarjoaa.

Graniitti on yksi kestävimpiä ja kauneimpia rakennusmateriaaleja, mutta joskus kiinnostuneita voivat pelottaa kiven paino ja hinta – kestävätkö huonekaluni? Samaa ajatellaan usein myös marmorista ja kvartsikivestä. Mutta mitä massiivisempi ja tukevampi on keittiön tai kylpyhuoneen työtaso, sitä arvokkaammalta se vaikuttaa. Ei ole syytä huoleen – jokainen tavallinen kalusteratkaisu mahdollistaa kiven käytön ja asiantuntijamme osaavat aina antaa oman arvionsa rakenteiden lujuudesta.

Yksi tapa tuoda kivipintoja esiin ja korostaa niitä on taustakiven, reunalistojen tai ikkunalautojen käyttö. Kokonaisvaltaisesti suunniteltu keittiö, kylpyhuone tai konttori ilahduttaa katsojan silmää vuosikymmeniä ja nostaa varmasti myös kiinteistön arvoa.

Blue in the Night graniitti

Nykyaikaisen teknologian avulla on mahdollista leikata ja käsitellä kiveä tarkasti ja laadukkaasti. Granitopissa käytämme työpintojen mittaleikkaamiseen laitteita, joiden tarkkuus on 1/10 mm ja kivien liitoskohdat ovat lähes huomaamattomia. Työtason etureunan liimaus kaltevana antaa vaikutelman massiivisesta kivilevystä vaikka valmistukseen on käytetty ohutta kivimateriaalia. Kyseessä on vaikuttavalta näyttävä ratkaisu, joka ei ole kalusteille liian painava eikä liian kallis.

Steel Grey graniitti

Tavallisella reunalistalla voidaan antaa vaikutelma paljon paksummasta materiaalista. Kun vaakasuora työtaso saa pystysuoran sivun on tuloksena ratkaisu, joka on sekä kaunis että toimiva. Jalkojen valmistukseen levystä on useita eri mahdollisuuksia – on mahdollista yhdistää 2 cm työtaso ja 3 cm materiaalin sivu suorakulmaisesti. Levy voidaan kuitenkin leikata myös diagonaalisesti ja yhtä paksusta materiaalista, jotta tuloksena olisi kuvion sujuva ja yhtäläinen jatkuvuus tason pinnalta etureunalle.

 

Kun suunnittelet keittiönurkkaa tai kylpyhuonetta, ajattele myös taustakiven mahdollisuutta! Maalattu tai kaakeloitu seinä on myös mukava, mutta työtason siirtyminen seinään voi tuottaa ainutlaatuisen ja harmonisen kokonaisuuden. Ratkaisu, joka vaikuttaa ylelliseltä kuin todellisessa palatsissa ja tuo kivipinnat sisustuselementteinä erittäin hyvin esiin.

Tutustu materiaaleihin!
Kvartsi-kylpyhuone

Kalusteen ulkopuolelle ylettyvän työtason tukemiseen sopii myös samasta materiaalista valmistettu päätylevy, jonka paksuus voi olla 4 sentistä aina useita kymmeniä senttejä paksuun pylvääseen.

Noble Carrara kvartsikeittiö

Historiallisesti arvokkaassa rakennuksessa olevan kodin remontoinnissa kannattaa kiinnittää huomiota myös ikkunalautoihin, portaisiin ja takkoihin. Turhia yksityiskohtia ei ole ja lähes kaikki on mahdollista, vain mielikuvituksesi on rajana.

Pyydä heti asiantuntijoiltamme paras tarjous kotiisi ja voit olla varma, että autamme sinua toteuttamaan unelmasi!

Vinkkejä tarpeitasi vastaavan ja sinua vuosia palvelevan keittiön luomiseen

Vuosikymmeniä kestävä kivitaso

Parhaat valinnat syntyvät tilaajan ja valmistajan yhteistyössä!

Työtasojen kestävyys ja ulkonäkö riippuvat materiaalivalinnasta

Saat ikkunalaudat lahjaksi, kun tilaat keittiöön uuden työtason!

Hintalaskuri