Caesarstone -20%
Lue lisää
Parhaat valinnat syntyvät tilaajan ja valmistajan yhteistyössä!

Parhaat valinnat syntyvät tilaajan ja valmistajan yhteistyössä!

Pohjoismaiden suurimpien rakennusmessujen jälkeen Granitopin tiimi on täynnä uutta tarmoa ja intoa. Messuille osallistuminen on hyödyllistä monista syistä ja siinä voittavat molemmat osapuolet – sekä työtason tilaaja että valmistaja. Henkilökohtainen yhteys, keskustelu ja asiakkaalle sopivan ratkaisun löytäminen saavat jokaisen kivimestarin silmät loistamaan. Mikään ei ole parempaa kuin se, kun asiakas saa tutustua graniitista, marmorista tai kvartsikivestä valmistettuihin työtasoihin, löytää keskustelun aikana kotiinsa sopivan ratkaisun ja kehuu laatua ystävilleenkin. Tämä on parempaa kuin missä tahansa blogissa tai verkkosivuilla näkyvä mainospainike.

Trendit-trendit-trendit!

Kuten muuallakin, myös työtasojen, sisustussuunnittelun, kivien käsittelyn ja keittiökalusteiden alalla tapahtuu jatkuvaa muutosta. Suosikkimateriaalit vaihtuvat, kaivoksista tarjotaan uusia ja mielenkiintoisia kiviä, pesualtaiden ja hanojen valikoima laajenee. Koska kilpailu on kovaa, kaikki haluavat tarjota parhaan ja kauneimman valikoiman, joka tyydyttää vaativimmankin asiakkaan maun. Yritämme esitellä messuilla uutuustuotteita ja samalla myös taitoja, joista Granitopin kivimestarit ovat niin tunnettuja. Yksi tämän vuoden tuoteuutuuksista on Niviton pesualtaiden ja hanojen valikoima, joka yllättää tyylipuhtaudellaan ja rohkeilla värisävyillään. Mattamusta kultaisilla yksityiskohdilla, pronssinen tai kuparinen hana on epäilemättä joka keittiöön sopivat katseenvangitsija ja antaa kivitasolle tyylikkään ja ylellisen korostuksen. Vaatimattomampaa tyyliä haluavat voivat löytää suosikkinsa ruostumatonta terästä olevien pesualtaiden ja hanojen valikoimasta, joiden yksinkertainen ja klassinen muotoilu ei petä koskaan.

Katso altaita!

Oma silmä on kuningas

Vaikka messuille osallistuminen on suosikkitapamme kommunikoida asiakkaiden kanssa kasvotusten, näyttää mielenkiintoisia ratkaisuja ja keskustella tuotteista, ei kaikilla ole aikaa eikä mahdollisuutta osallistua messuille. Suosittelemme käymään ennen tuotteen tilaamista Granitopin studiolla tai jonkin jälleenmyyjämme tai sisustussuunnittelijan luona, koska kivinen työtaso jää kaunistamaan keittiötäsi tai kylpyhuonettasi vuosikausiksi ja sen valintaa ei pidä jättää sattuman varaan. Jos kuitenkin haluaisit mieluummin testata kotiympäristössäsi, millainen kivi sopisi parhaiten yhteen muun huoneen kanssa, voit tilata kivinäytteitä mukavasti myös kotiisi ja päättää yhdessä perheesi kanssa, mikä on parhaiten teidän tarpeisiinne ja kauneuskäsitykseenne sopiva vaihtoehto.

Classic Calacatta (Kuvat: Trädesign i Tranås)

Teemme valinnan ja tilaamisen helpoksi!

Granitopin kotisivulla olemme pitäneet tuotevalikoiman puhtaana ja selkeänä – ilman ylimääräistä hälyä. Valittavana on graniitista, marmorista, kalkkikivestä ja kvartsikivestä valmistettuja työtasoja, jotka ovat luonnollisissa sävyissä ja sopivat sekä moderniin sisustukseen että esimerkiksi luonnonläheiseen maataloon. Vaaleapintaiset kivet lisäävät keittiön selkeyttä ja tilavuutta, kiiltävä musta taso ajatonta eleganssia ja erikoisemmista sävyistä pitävälle asiakkaalle sopii varmasti jokin tekokivien valikoimasta… tai miksei esimerkiksi vaikuttava smaragdinvihreä marmori Verde Guatemala?

Lisäksi jo työtason suunnitteluvaiheessa kannattaa valita siihen sopiva pesuallas. Olipa se sitten klassinen harmaa ja metallinen, ruostumatonta terästä tai graniittipinnoitteinen Silgranit-materiaali. Kun lisäät pakettiin vielä hanan, saat täysin ainutlaatuisen yhdistelmän, joka muuttaa kodin sydämen – keittiön – vielä paremmin perheellesi sopivaksi.

Motomme – parasta laatua asiakkaan toiveiden mukaan

Kun asiakkaan kanssa on yhteistyössä valittu sopiva työtason materiaali, kiven värisävy ja tarvittavat lisäosat, tulemme nopeasti mittaamaan keittiötason ja voit tarvittaessa muuttaa ja täydentää tilaustasi. Usein parhaat ajatukset syntyvätkin juuri vuorovaikutuksessa, sillä olemme asentaneet satoja työtasoja ja osaamme tukea arvokkailla neuvoilla, mitkä sopivat parhaiten yhteen. Kun kaikki on sovittu, mitattu ja neuvoteltu ja tilaus on tehty, on työtaso viimeistään kahden viikon kuluttua paikallaan ja valmiina palvelemaan sinua useita vuosia.

Tutustu materiaaleihin!

Kivitason kanssa voit olla varma, että tyylikäs klassikko ei häviä muodista, mutta jos haluat päivitystä, miksi et vaihtaisi esimerkiksi hanaa tai pesuallasta johonkin rohkeampaan? Ja jälleen keittiö on kuin uusi!

Jos haluat saada paremman kuvan siitä, mitä unelmiesi keittiö voisi maksaa, kokeile hintalaskuriamme. Täällä voit ennen tilaamista laskea itse nopeasti, mikä materiaali sopii parhaiten budjettiisi.

 

Vinkkejä tarpeitasi vastaavan ja sinua vuosia palvelevan keittiön luomiseen

Vuosikymmeniä kestävä kivitaso

Kivitasot keittiöön – enemmän mahdollisuuksia kuin uskotkaan!

Hintalaskuri