Valitut materiaalit -50 %
Lue lisää
Kaikki graniittityötasot nyt -10%

Kaikki graniittityötasot nyt -10%

Granitopin kaikki graniittiset työtasot ovat 10 % alennuksessa 31. maaliskuuta saakka! Koska alennus koskee koko tilausta, saat alennuksen myös kaikista palveluistamme ja lisätuotteista, kuten sekoittimista, lavuaareista ja saippuapumpuista, jotka tilaat Granitopilta uuteen graniittityötasoosi. Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme jo tänään ja löydä unelmiesi työtaso!

Graniittitasot

Graniitti on epäilemättä yksi suosituimmista materiaaleistamme useista erittäin hyvistä syistä:

 • Se on luonnollinen materiaali, jonka kuviointi on todellinen katseenvangitsija.
 • Graniitti kestää kulutusta, kosteutta ja lämpöä.
 • Yksilöllinen ja ainutlaatuinen – graniitissa on luonnonkivenä ainutlaatuinen kuviointi, mikä tarkoittaa, että jokainen graniittipinta on kuin uniikki taideteos.
 • Graniitti on erittäin luja materiaali (suhteellinen kovuus 7 Mohsin asteikolla) ja kestää siksi naarmuja.
 • Helppo puhdistaa – tarvitset päivittäiseen puhtaanapitoon vain kostean liinan ja tarvittaessa astianpesuainetta.

Olemme tehneet työtason tilaamisesta erittäin helppoa. Toimi seuraavasti:

 1. Etsi haluamasi materiaali. Klikkaa tästä nähdäksesi graniittityötasot.
 2. Ota yhteyttä Granitopin asiantuntijaan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja antaa sinulle henkilökohtaisen tarjouksen. Klikkaa tästä nähdäksesi yhteystietomme.
 3. Asiantuntijamme sopii kanssasi seuraavista vaiheista. Muista, että keittiön mittaamisesta tason asentamiseen kuluu vain 2 viikkoa.

Jos olet jo valinnut mieleisesi materiaalin ja sinulla on hyvä käsitys siitä, mitä haluat (mitat, paksuus, reunojen viimeistely, aukkojen määrä, tiskialtaan ja keittotason asennus jne.), voit käyttää hintalaskuriamme saadaksesi arvion uuden työtason kustannuksista. Jos tarjous sopii sinulle, jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä!

Työtason hinnan laskeminen

Kampanjaehdot

 • Tarjous (-10 % koko tilauksesta) on voimassa vain graniittityötasotilauksissa, jotka on tehty 14.02.2024 ja 31.03.2024 välisenä aikana ja maksettu tilauksessa mainittuun eräpäivään mennessä.
 • Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.
 • Tarjousta ei voi vaihtaa käteiseen tai muihin etuihin.
 • Tarjous on voimassa sekä yksityishenkilöille että oikeushenkilöille.
 • Granitop pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja ja keskeyttää tai muuttaa kampanjaa lain sallimissa rajoissa ilmoittamalla siitä asiakkaille verkkosivustolla julkaistuissa tiedoissa.