Caesarstone -20%
Lue lisää
Uusi kotisivumme valmistui!

Uusi kotisivumme valmistui!

Teknologia kehittyy nykyään nopeasti ja sen myötä ihmisten odotukset kasvavat. Tietenkin Granitopin asiakkaat haluavat, että kotisivumme olisi yhtä kaunis ja virheetön kuin Granitopin valmistamat graniitti-, marmori– ja kvartsityötasot, ikkunalaudat, takat, jne.

Yhä suurempaa roolia näyttelee sosiaalinen media. Myös mobiililaitteiden ym. älylaitteiden näytöt ovat parantuneet ja kuva tunnetusti kertoo enemmän kuin sana. Siispä uudella sivulla on paljon parempi kuvagalleria ja varmasti löydät pian valikoiman Granitopin töitä myös Instagram-tililtämme ja Facebook-sivultamme.

keittiötasot

Koti on jokaiselle tärkeä, sen on oltava sekä viihtyisä että kaunis ja toisinaan inspiraatioon ei tarvita paljoa. Välillä riittää se, että näet valokuvan kiinnostavasta tai omaperäisestä ratkaisusta ja saat siitä ajatuksen, millaisen keittiön haluaisit itsellesi. Toisella kertaa tilanne kuitenkin vaatii pidempää suunnittelua ja syventymistä – silloin on hyvä, jos vinkit löytyvät helposti ja asiallisessa muodossa. Usein keittiö tai kylpyhuone on jo yksityiskohtiin asti suunniteltu ja haluaisit vain tietää, mitä unelmien koti tulisi suunnilleen maksamaan…

Pyrimme uudella kotisivullamme ottamaan huomioon kaikki nämä asiakkaiden erilaiset odotukset. Tietenkään materiaalivalinta ei koskaan ole lopullinen, laskurissa ei ole kaikkia yksityiskohtaisia vaihtoehtoja ja Granitopin asiantuntijoiden vuosien saatossa keräämä tietomäärä on varmasti liian suuri, että sen voisi jakaa muutamalla blogiartikkelilla. Usein asiakkaamme ovat sisustussuunnittelijoita ja arkkitehtejä, joiden kanssa on onnistuttu valmistamaan kivestä erikoisratkaisuja, joita ei aluksi pidetty mahdollisena.

valkoinen marmori Bianco Carrara
Bianco Carrara C marmori

Koko kauneuden ripustaminen valokuvina kotisivulle ei kuitenkaan ole mahdollista, sillä liian suuret kuvat tekevät sivusta liian hitaan. Vähitellen jokaiseen blogipostauksen ja asiakkaiden lähettämien kuvien myötä Granitopin verkkokoti kehittyy vielä edelleen ja kuvia kauniista keittiöistä meille on vuosien saatossa kertynyt enemmän kuin sivulla on nähtävissä. Ennen kuin teet lopullisen tilauksen, kysy lisävaihtoehdoista asiantuntijoiltamme ja tutki myös oikeita kivinäytteitä – väri ja malli vaihtelevat sekä käytettävän erän että valaistuksen mukaan.

Jos näet Granitopin sivulla virheitä tai laskimella saatu hintatarjous tuntuu epärealistiselta, ota yhteyttä! Olemme yrittäneet tehdä hintalaskurista mahdollisimman helpon ja mukavan, mikä tarkoittaa sitä, että jokaista erityisratkaisua ei ole mahdollista laskea. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettemme tekisi erityisratkaisuja – pyydä rohkeasti neuvoja ja tarjousta myös sellaisista reunaprofiileista tai muodoista, joita kotisivulla ei näy. Löydämme varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon. Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana työpäivänä. Olemme vain muutaman klikkauksen päässä sinusta.