Erikoistilauksena valmistetut kivitasot

Erikoistilauksena valmistetut kivitasot

Kautta aikojen suositut tasomateriaalit, kuten valkoinen marmori Bianco Carrara C, graniitti Viscount White ja Nero Assoluto, sekä useat kestävät ja helppohoitoiset kvartsikivet ovat yhä arvossaan. Havaittavissa on kuitenkin uusi trendi ja eksklusiivisten kivimateriaalien tilaukset jatkavat kasvuaan.

Yksilöllisyys ja ainutlaatuisuus ovat nykyajan muotisuuntauksia. Tyylikäs kodin sisustus ei ole missään nimessä vain muutamien julkkisten tai silmäätekevien etuoikeus. Kauniiseen taloon tai asuntoon erikoistilauksena valmistetun marmorikeittiön tai persoonallisen kylpyhuoneen avulla voi lehtien sivuille tai Internetiin nykyään päästä kuka tahansa. Juuri sosiaalisen median ansiosta kaikilla on mahdollisuus jakaa kaunis kotinsa ja fantastiset sisustusideansa monille kiinnostuneille ja se innostaa kokeilemaan yhä uusia ratkaisuja. Luovuus ja omaperäisyys eivät kuitenkaan yleensä tarkoita liioittelua, vaan huomattavan tuloksen voi saavuttaa kuka tahansa, jolla on hyvä maku.

Starlight White kvartsitaso

Vaikka huonekalujen valinta, seinien väri, valaistus ja lattiapinnat ovat epäilemättä kaikki yhtä tärkeitä, on erityistä huomiota kiinnitettävä myös tasoihin – kiven valinta on usein avainasemassa kokonaisuuden yleisilmeessä. Yhdessä lattiapäällysteiden kanssa juuri tasot ja ikkunalaudat ovat horisontaalisia katseenvangitsijoita ja ne eivät ole lainkaan vähäisiä, vaan mahdollisuus tasapainottaa yleiskuvaa tai päinvastoin – korostaa ja täydentää sitä. Jos keittiö on tilava ja avautuu osittain olo- tai ruokailuhuoneeseen, on keittiösaarekkeen materiaalien sopivuus kokonaisuuteen erittäin tärkeää.

Noble Areti Bianco kvartsitaso ja keittiösaarekke

Kivivalikoima on todella laaja ja valittavana on useita eri värisävyjä ja kuvioita. Jos yleisimmät materiaalit eivät sovi, voi aina löytää jotain jännittävää tilattavien kivien joukosta. Värivalikoima ja erilaiset kuviot antavat mahdollisuuden luoda omaan keittiöön tai kylpyhuoneeseen todella ainutlaatuinen sisustusratkaisu, jota ei ole maailmassa kenelläkään muulla. Jos mikään muu ei ole tarpeeksi hyvä, voi halutessaan tilata sopivan materiaalin suoraan kaivokselta, kuvioltaan sellaisesta kivenkappaleesta, joka on erityinen jopa paljon nähneiden kivimestarien mielestä. Tosin kuvioltaan harvinaisia graniitti- ja marmorilevyjä (eng. slab) on hankalampi sovittaa yhteen. Usein myös saatavuus on rajoitettu, jolloin on reagoitava nopeasti.
Onneksi Granitopin asiantuntijoilla on suora yhteys kaikkiin tunnetuimpiin kaivoksiin ja arvostetuimpiin kivivalmistajiin. Käymme myös jatkuvasti sisustusmessuilla, jotta pysyisimme ajan tasalla uusista suuntauksista. Voidaan sanoa, että tarvittaessa löydämme tarvittavan kivitason vaikka maan alta.

Bianco Carrara C marmori

Aiemmin kivenjalostus sisälsi paljon käsitöitä ja se teki marmorikeittiöstä tai esimerkiksi graniittiammeesta todella kalliin muille paitsi rikkaille. Nyt teknologian kehitys on tuonut erilaiset kivimateriaalit lähes kaikkien saataville. Samanaikaisesti sekä kauniille että kestäville marmori- ja graniittitasoille löytyy yhä enemmän ja enemmän käyttöä. Kivitaso ei ole enää ylellisyystavara – sen sijaan se on varma valinta, joka takaa huolettoman elämän vuosikymmeniksi. Toisaalta kaikissa kivissä on ainutlaatuista kauneutta, taikaa ja maan alkukantaista voimaa, mitä laminaatti tai ruostumaton teräs eivät voi koskaan tarjota.

Black Galaxy Star graniitti

Katso materiaalivalikoimaa ja löydä suosikkisi!

Bianco Carrara C marmori