Graniitti -10 %
Lue lisää
Keittiön uudistaminen on investointi omaan onnellisuuteen!

Keittiön uudistaminen on investointi omaan onnellisuuteen!

Nykyään design-keittiökaapit valmistetaan laadukkaista materiaaleista, on luotu konkreettista tilaa varten ja perheen tarpeet huomioiden. Kaikkien erilaisten kahvojen, kiskojen, stopperien, koristepaneelien yms. joukosta valitsemiseen, oikean tekniikan löytämiseen ja toimivan keittiön suunnitteluun saattoi kulua tunteja ja tunteja sekä tuhansia euroja/kruunuja. Parin kolmen vuoden kuluttua voi alkaa tuntua siltä, että keittiö ei sittenkään ole aivan ihanteellinen tai olisi aika tehdä pieniä uudistuksia. Sitä varten ei tarvitse tehdä perusteellista remonttia tai ostaa uusia keittiökalusteita – usein uuden ja ainutlaatuisen tunteen saa myös työtason vaihtamalla!

Keittiö ennen ja jälkeen – Viscount White graniitti

Jokaisella materiaalilla on omat plussansa ja miinuksensa ja joskus ne voivat selvitä vasta käytön aikana. Niinpä usein tulee tilanteita, jossa havaitaan, että hyvältä ratkaisulta tuntunut ruostumattomasta teräksestä, laminaatista tai puusta (tai vaikka kivestä) valmistettu työtaso on menettänyt alkuperäisen hehkunsa ja ulkonäkönsä. Aina se ei kuitenkaan tarkoita, että on tehtävä uudestaan työläs ja kallis keittiöremontti…

Voi olla, että keittiötä valittaessa kaikkia vaihtoehtoja ei ollut olemassa. Ehkä on selvinnyt, että puu tai laminaatti on jo muutaman vuoden kuluessa paisunut kosteuden takia tai että teräksen ulkonäkö on yliherkkä vesitahroille. Jos kuitenkin seinäkaapit, tekniikka ja keittiökalusteet ovat muilta osin kestäneet hyvin, voi ratkaisu olla uuden työtason tilaaminen!

Kesäkeittiö – Steel Grey graniitti

Jopa pelkkä työtason vaihtaminen ja kevyt uudistaminen seinien maalaamisen muodossa voi muuttaa kodin yleisilmeen kokonaan uudeksi! Katso, miten uusi taso tekee ihmeitä ja keittiöstä tai grillinurkkauksesta tulee jälleen perheen ja ystävien rakastama kokoontumispaikka!

Tutustu materiaaleihin!

Paras valinta keittiön uudistamiseen on tietysti kivinen työtaso. Ei tarvitse pelätä, että liitokset paisuvat kosteudesta, kuten laminaattipinnoilla usein tapahtuu eikä kivipintoja uhkaa nopea kuluminen, mikä on yleensä puisten työtasojen ongelma. Lisäksi erilaisten kivimateriaalien joukossa on varmasti jotain joka makuun – oli se sitten graniitti, marmori, kvartsikivi tai luonnollinen kalkkikivi.

Noble Olympos Mist keittiö ennen ja jälkeen

Kaikkein hygieenisin taso on kvartsikiveä

Puhdas koti vähällä vaivalla!

Kivitason hoito

Hintalaskuri
Noble Concrete Grey