Keittiötasot graniitista ja marmorista – Granitop OYGranitop

Inspiraatioksi

Keittiötasot

Keittiö on jokaisen kodin sydän, missä vietämme suuren osan kotona viettämästä ajastamme. Siksi jokaisen yksityiskohdan pitää olla viihtyisää oleskelua varten tarkkaan mietitty. Niin myös työtaso. Se voi olla puusta, betonista, kivistä tai jostain muusta. Muita kauniimpia ovat epäilemättä kivitasot keittiöön graniitista tai marmorista. Kvartsitasot taas mahdollistavat käyttää värejä, joita luonnosta ei löydy ja siten toteuttaa vaikuttavia design-ratkaisuja.

Granitop on tälle sivulle valinneet tekemistämme töistä kaikkein kauneimmat. Nämä ratkaisut yhdessä työtasojemme kanssa ovat mielestämme todelliseksi inspiraatioksi oman kodin sisustamisessa ja näyttävät mainiosti, miten kauniiksi voi kodin muuttaa keittiötaso graniittista, marmorista tai kvartsikiveista.

Toivomme, että Sinäkin löydät täältä itsellesi mielenkiintoisia ideoita ja olet tervetullut kysymään neuvoa, jos tarvitset apua kotiisi keittiön tai kylpyhuoneen työtason, takanedustan kivipalan tai kivi-ikkunalautojen valinnassa! 

 

Miksi valita Granitop?

Meillä on paljon kokemuksia keittiötasojen valmistuksesta. Tärkein tavoitteemme on Sinun tyytyväisyytesi – emme yritä tarjota ehdottomasti kalleinta ratkaisua, vaan juuri Sinun tarpeisiisi sopivinta. Mitoittajamme tietävät, että myös yksi-kaksi millimetriä voi muuttaa paljonkin ja tarkkojen mittojen mukaan saamme asennettua työtasosi ongelmitta ja tulos on vähintäänkin vaikuttava ellei jopa suorastaan ihmeellinen. Kokeneiden työntekijöiden lisäksi etunamme on varmasti myös nopeus – mitoituksesta työtasojen asennukseen ei mene enempää kuin kaksi viikkoa. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita Blancon keittiöaltaita ja hanoja, mikä tekee työtason tilaamisesta meiltä erittäin helppoa ja mukavaa – kaikki yhdestä paikasta! Ennen tilaamista voit kotisivuillamme laskea myös työtasosi likimääräisen hinnan.

Lisäksi uskomme, että tekemämme työt puhuvat puolestaan. Niihin voitte tutustua alempana. Lisäksi voitte lukea meidän tyytyväisten asiakkaidemme mielipiteitä. Kaiken sen pitäisi vakuuttaa, että Granitop on varma valinta!

kivitasot

Graniitti-, marmori- tai kvartsitasot

Graniittitasojen puolesta puhuu ennen kaikkea niiden luonnollinen ja ainutlaatuinen kauneus. Yksikään keittiö ei ole koskaan toisen kanssa täysin samankaltainen, koska jokaisen kivitaulun kuvio on muista erilainen. Lisäksi graniitti on kestävämpää kuin esimerkiksi puu- tai laminaattitaso.

Marmori on ollut arvostettu sisustusmateriaali jo antiikin ajoista lähtien ja nykyaikanakin marmoritasot luovat kiistattomasti ylellisen mielialan, mutta ilman pelkoa näyttää vanhanaikaiselta. Marmori on yksinkertaisesti ajaton!

Kvartsitasot ovat saatavilla laajassa värivalikoimassa ja niiden etuna on graniittiin verrattuna vielä suuremman kestävyyden lisäksi mahdollisuus toteuttaa vaikuttavia design-ratkaisuja. Työtasosi voi olla lumivalkoisesta kirkasvihreään.